Mě se to zdá logický - vypínaj se buď thready, kde se promazalo nebo právě ty obrovský, kde denně přibejvaly klidně 2-3 stránky ( Opteron atp. )...MaWa píše:to je tva teorie nebo pro to mas nejaky duvod myslet si to ? ja jsem to tedy detailne nekontroloval, ale myslim, ze tohoto bych si vsimnul...Dr Meduza píše:vypne se to vzdycky po urcitym poctu shlednuti bez toho, aby se tam napsal prispevek, v tom kodu na to bude asi naky osetreni, o kterym uz se davno nevi
Sledovani clanku se samovolne vypina...
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
jj prave ze se vypinaj tydle vlakna, takze to je to, co me vede k ty teoriiwector píše:Mě se to zdá logický - vypínaj se buď thready, kde se promazalo nebo právě ty obrovský, kde denně přibejvaly klidně 2-3 stránky ( Opteron atp. )...MaWa píše: to je tva teorie nebo pro to mas nejaky duvod myslet si to ? ja jsem to tedy detailne nekontroloval, ale myslim, ze tohoto bych si vsimnul...
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
- Wilik
- Administrátor
Takze, jak bylo napsano uz v zacatku tohoto tematu - kod fora (sam o sobe) tohle nedela, na svedomi to ma nejspis nejaka z uprav, ktera je doinstalovana. Prochazet cely kod a hledat onu chynou interakci je samozrejme casove nerealne. Tudiz je tu jedina sance - bud nekdo poradi s necim konkretnim, co by to mohlo vyresit (po SZ MaWovi), nebo na to prijdeme sami v nasledujicich mesicich (pripravuji se zmeny na serveru a nasledne i kodu fora) a nebo se smirite se soucasnym stavem. Psat sem porad dokola tomu urcite nepomuze.
Velikost fora, pocty uzivatelu, prispevku atd. + nainstalovane modifikace proste neumoznuji jine rozumne a casove nenarocne reseni.
Velikost fora, pocty uzivatelu, prispevku atd. + nainstalovane modifikace proste neumoznuji jine rozumne a casove nenarocne reseni.
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych znal seznam modů, tak třeba napíšu do diskuse na phpbb.com, třeba tam o tom něco ví. Ale seznam modů jaksi nikdo z veřejnosti nezná a bez něj to prosím nikdo nevyřeší...Wilik píše:...
//edit: 2XPM: nebo tak
Naposledy upravil(a) Teuzz dne stř 7. čer 2006, 18:18, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: