Sledovani clanku se samovolne vypina...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

MaWa píše:
Dr Meduza píše:vypne se to vzdycky po urcitym poctu shlednuti bez toho, aby se tam napsal prispevek, v tom kodu na to bude asi naky osetreni, o kterym uz se davno nevi :roll:
to je tva teorie nebo pro to mas nejaky duvod myslet si to ? ja jsem to tedy detailne nekontroloval, ale myslim, ze tohoto bych si vsimnul... :?
Mě se to zdá logický - vypínaj se buď thready, kde se promazalo nebo právě ty obrovský, kde denně přibejvaly klidně 2-3 stránky ( Opteron atp. )...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

wector píše:
MaWa píše: to je tva teorie nebo pro to mas nejaky duvod myslet si to ? ja jsem to tedy detailne nekontroloval, ale myslim, ze tohoto bych si vsimnul... :?
Mě se to zdá logický - vypínaj se buď thready, kde se promazalo nebo právě ty obrovský, kde denně přibejvaly klidně 2-3 stránky ( Opteron atp. )...
jj prave ze se vypinaj tydle vlakna, takze to je to, co me vede k ty teorii
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

jj, v mém projektu byl proveden promaz a od té doby error
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

na tom neco bude.. taky potvrzuju vypadky po promazech a velkejch threadech..
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

hele nechci bejt hnidopich ale budete s tím něco dělat nebo jsou tady amini jen ohledně udělování karet?

Už mi to neukazuje ani "začít sledovat toto téma" , předtím to aspoň šlo znovu zapnout :sleepy:
Obrázek
Více na mých www
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Zvyknes si.. podivej se, kdy jsem tenhle thread zakladal.. :wink:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Takze, jak bylo napsano uz v zacatku tohoto tematu - kod fora (sam o sobe) tohle nedela, na svedomi to ma nejspis nejaka z uprav, ktera je doinstalovana. Prochazet cely kod a hledat onu chynou interakci je samozrejme casove nerealne. Tudiz je tu jedina sance - bud nekdo poradi s necim konkretnim, co by to mohlo vyresit (po SZ MaWovi), nebo na to prijdeme sami v nasledujicich mesicich (pripravuji se zmeny na serveru a nasledne i kodu fora) a nebo se smirite se soucasnym stavem. Psat sem porad dokola tomu urcite nepomuze.

Velikost fora, pocty uzivatelu, prispevku atd. + nainstalovane modifikace proste neumoznuji jine rozumne a casove nenarocne reseni.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Wilik píše:...
Kdybych znal seznam modů, tak třeba napíšu do diskuse na phpbb.com, třeba tam o tom něco ví. Ale seznam modů jaksi nikdo z veřejnosti nezná a bez něj to prosím nikdo nevyřeší...

//edit: 2XPM: nebo tak
Naposledy upravil(a) Teuzz dne stř 7. čer 2006, 18:18, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

já tady teda moc těch modifikací nevidim takže kdyby byl ten seznam tak by se na něco přišlo
Obrázek
Více na mých www
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“