luXor píše:Mno, zatím je to docela humus....
Jinak jako mod na zahřátí to vypadá dobře
//Stoobi - promaz OT. Já nikomu názor neberu...
Moderátor: L4mka

luXor píše:Mno, zatím je to docela humus....

Stoobi uklidni se, já tady nikoho neporovnávám, prostě jsem napsal svůj názor a to čistě v pozitivním duchu, nechtěl jsem tě nějak urazit ... ale když ty jseš hnedka pokaždý uraženej .... , to v poslední době jsem myslel shark a tohle - to jsou prostě lehčí mody, to musíš přece uznat, přece jen něco jako tvůj rust mod je jiná třída než tohle, tak v mých očích jsi prostě teď nachvíli "spadl" z té tvé tehdejší vysoké úrovně, ale zároveň jsem napsal, že to chápu, že je to jen na zahřátíStoobi píše:...

2bukva: Asi narážíš na kombinaci zelené a stříbrné...možná se může zdát zvláštní, ale podle mě se k tosbě i celkem hodí...a viděl jsem už několik modů v této kombinach

sorry nějak jsem to přehlídl při tom rozruchu co tady udělal luXorStoobi píše:2XPM: Už jsem to psal před pár posty, stačí číst...prostě vrtákem. Normální 3mm vrták, kterej dáš do přímý brusky. A představ si, co dělá vrták při 15000ot./min. v plexi...prostě to řeže jako do másla...chce to mít pevnou ruku, aby to neujelo a pak samozřejmě ještě šmirgl nástavcem zahladit...ale pohoda...
2Gr8 Vivec: Je to rozhodně věc názoru. Mě rozhodně to okno zase nepříjde tak obvyklý a vidět takový zrovna u EC - nevím no...ale každýmu se líbí něco jinýho...

To bude možná tím, že já to vidím jako žlutou (zelenožlutou, ale víc ke žluté) a stříbrnou ... a vůbec se to s sobě nehodíStoobi píše:2bukva: Asi narážíš na kombinaci zelené a stříbrné...možná se může zdát zvláštní, ale podle mě se k tosbě i celkem hodí...a viděl jsem už několik modů v této kombinaci.

pls kde se da sehnat ta guma co mas kolem te diryStoobi píše:
![]()

jetli myslis toto tak to vim ale fakt sem nic jinyho nenasel jsem asi slepejWoyta píše:OT/ Tyhle vzorky mi prinesl Handa na ukazku. Asi s nim budu muset nekdy hodit rec.
/OT
Tak presny ruce jako ty nemam. Budu muset neco vymyslet.
//Stoobi - tak ta druhá zleva, ta by mi měla teď přijít. Měl bych jí mít cca. 38mJe skoro stejná jako ta co mám teď, rozměrově úplně. Jen má malinko zaoblenou "hlavu"