Čtečka karet
Moderátor: L4mka
- EasyShare
- Začátečník

Čtečka karet
Ahoj,
obnovoval jsem systém Windows XP. Vypadl mi ovšem zvuk, el ten vím jak předělat.
Horší je to vs 5v1 čtečkou karet, xp našlo místo ní velkokapacitní usb zařízení a disketovou mech, která v pc není. v tento pc jsem měl vždy 5 složek od čtečky, teď nic, jen svítí, ale nefunguje. Prostě ji xp nevzalo. Jak čtečku zprovoznit ? Kde stáhnu universal. ovladače?
díky
obnovoval jsem systém Windows XP. Vypadl mi ovšem zvuk, el ten vím jak předělat.
Horší je to vs 5v1 čtečkou karet, xp našlo místo ní velkokapacitní usb zařízení a disketovou mech, která v pc není. v tento pc jsem měl vždy 5 složek od čtečky, teď nic, jen svítí, ale nefunguje. Prostě ji xp nevzalo. Jak čtečku zprovoznit ? Kde stáhnu universal. ovladače?
díky
- EasyShare
- Začátečník

- EasyShare
- Začátečník

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Čtečka snad ani ovladače nepotřebuje, pokud to nění nějaká speciální. Zkus ji nechat zapojenou a v zapojeném stavu PC restartovat.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- EasyShare
- Začátečník

- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ak sa ta citacka sprava ako USB Mass storage device tak nepotrebujes nic
Jedina citacka o ktorej viem ze bez ovladacou sa nepohne je MANLI...
najvacsi smejd aky som v zivote videl
Jedina citacka o ktorej viem ze bez ovladacou sa nepohne je MANLI...
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Nic ti nebrání tento postup vyzkoušet.EasyShare píše:Nepomohlo by tedy (vymazat ovladače disketa a velkokapacitního zařízení) odpojit čtečku, zapnout pc, vypnout pc a připojit čtečku a následně pc zapnout?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- EasyShare
- Začátečník

- EasyShare
- Začátečník

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Není ta čtečka USB 2.0? Jestli ano, tak by bylo asi potřeba nainstalovat drivery na USB 2.0, které by měly být přiložené na CD společně s drivery chipsetu.