Takže zase nějaký foto...dopoledne jsem se zajel vybavit sprejerským materiálem, takže pro předek jsem vybral akrylátovej lak perleťová stříbrná. Vzal jsem ty malý 150ml spreje, protože jsem si myslel, že to bude stačit. Jeden sprej mi dal akorát na jeden nástřik všeho, takže prostě budou jen dvě vrstvy...ale mělo by to stačit...no a když už jsem byl ve městě, tak jsem se stavil pro nějaký šroubky a rovnou se zeptal na vykružováky, protože dělat díry na fany do plechů je problém. No a prodavač mě tam ukecal, takže jsem je vzal...na cenu se ani neptejte...

(2k za komplet pro 80mm a 120mm fan)

, takže masakr...ale udělá to díru i do nerezu, tak se uvidí. No ale zatím jsem nezkoušel.
Ale zpět k modu. Když se tady tak rozjela diskuze na téma plniče, tak pro představu dám foto, jak to vypadá. Na první fotce je materiál po včerejším nástřiku, jen otřenej hadrem.

A tady na druhé fotce je už zabroušenej 2000 šmirglem pod vodou a odmaštěnej (tedy těsně před stříkáním). Je patrnej odraz, takže povrch je perfektně hladkej...myslíš, že ty fotky mluví za vše a role plniče už je taky jasná...
Dal tedy spreje:

A tady už před nastříkáním a pak ukázka horních dvířek těsně po nástřiku. Zítra přebrousím, hodím druhou vrstvu a vyleštím, takže v neděli bude foto předku...