Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |
Moderátor: L4mka
- Woyta
- Středně pokročilý

Vyhruzovak na diry je podle mne draha zbytecnost. nakreslim diru. Nahrubo to vezmu primou bruskou a vezmu brusnej valecek na vrtacku. Diry jsou rychle a velmi presne hotove a nemusim kupovat nic za 2K.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
2DJDuly: Plnič nanáším v jedné vrstvě většinou. Pokud je to místo kitovaný, tak raději dvě, ale vždycky pořádně přebrousit, případně dokitovat nedostatky. Vždycky záleží, jak je ten povrch pak jemnej, když se ti zdá málo, můžeš stříknout další vrstvu a zase přebrousit, ale to dělám opravdu jen v místech, kde bylo kitováno. Na plechu třeba stačí jedna vrstva. A leštění? Leštím filcovým kotoučkem, ale v ruce. Chtěl jsem leštičku, ale nějak nezbyly money. Třeba se dočkám...uvidíme.
Jinak ještě k těm vykružovákům, sice je to tady dost OT, ale když už jsem o tom začal. Teď jsem je zkoušel a jsem fakt hodně NASRANEJ (sorry za ten výraz), protože je to shit. V podstatě to udělá stejně "kvalitní" díru jako levnej vykružovák na dlaždičky za 150,-Kč. Fakt jsem vytočenej jako blázen a v pondělí jim to jdu omlátit o hlavu. Hlavně, že jsem se s tím prodavačem dohadoval, jestli to udělá díru i do 2mm plechu a že to potřebuju nějak jednoduše, aby šly dělat díry i do case. Ale je to fakt shit. Plech musí bejt nehorázně pevně podloženej a upevněnej, aby se nehnul a stejně ta díra je taková debilní..zkoušel jsem i plexi a taky nic moc. Lepší díru udělám přímou bruskou. Doufám, že mi to vezmou zpět, protože mě to nehorázně vytočilo...

Jinak ještě k těm vykružovákům, sice je to tady dost OT, ale když už jsem o tom začal. Teď jsem je zkoušel a jsem fakt hodně NASRANEJ (sorry za ten výraz), protože je to shit. V podstatě to udělá stejně "kvalitní" díru jako levnej vykružovák na dlaždičky za 150,-Kč. Fakt jsem vytočenej jako blázen a v pondělí jim to jdu omlátit o hlavu. Hlavně, že jsem se s tím prodavačem dohadoval, jestli to udělá díru i do 2mm plechu a že to potřebuju nějak jednoduše, aby šly dělat díry i do case. Ale je to fakt shit. Plech musí bejt nehorázně pevně podloženej a upevněnej, aby se nehnul a stejně ta díra je taková debilní..zkoušel jsem i plexi a taky nic moc. Lepší díru udělám přímou bruskou. Doufám, že mi to vezmou zpět, protože mě to nehorázně vytočilo...
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
sorry ale mě fakt příjde že ti to ho*ado prodalo vykružovák do dřeva
mám doma skoro to samý (do dřeva samozřejmě) a tak mě to přišlo podezřelý. btw. jde to poznat podle toho že to má zuby ohýbaný do stran
// jo ještě jeden můj postřeh, když vrtáš do kovu tak je dobrý ten vykružovák (né tendlencten) potřít vazelínou, nevím možná to tak děláš
// jo ještě jeden můj postřeh, když vrtáš do kovu tak je dobrý ten vykružovák (né tendlencten) potřít vazelínou, nevím možná to tak děláš
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, o vazelíně vím...to je jasný, ale mě už ty zuby byly divný v prodejně, taky jsem na to upozornil a zdůrazňoval, že potřebuju něco, co udělá díru min. do 2mm plechu. A prodavač mi prostě tvrdil, že to je vykružovák na železo. Každopádně teď nevím co stím, budu se snažit do vrátit, případně vyměnit za jiné výrobky, ale bojím se toho, že jedna ta korunka je už odřená od toho zkoušení, takže pochybuju, že mi jí vezmou zpět.

- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- XeZ
- Začátečník

-
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za podporu, snad se s nima nějak domluvím.
A tady přidávám dnešní práci. Respektive dopoledne jsem přebrousil a podruhé stříknul celej předek, ale to už jsem nefotil. Odpoledne jsem tedy začal s levou bočnicí. Musel jsem vycházet z velikosti plexi, kde je jedna strana omezená na 40cm a zároveň ze stávajícího okna + jsem chtěl odstranit nápis ThermalTake a ty prolisy pod oknem. Vnizklo to, co je vidět na fotkách...
Bohužel už nemám tolik lemovky, takže musím počkat do příštího týdne na balíček s novou.

No a pak už trošku vylepšení cablemanagementu. Hodil jsem do case zdroj a protože kebely k diskům a ke grafice se vždycky hrozně pletly, tak vznikl takovýhle "držák". Snad nemá cenu ho nějak podobně popisovat, vše je doufejme patrné z fotek.

A tady přidávám dnešní práci. Respektive dopoledne jsem přebrousil a podruhé stříknul celej předek, ale to už jsem nefotil. Odpoledne jsem tedy začal s levou bočnicí. Musel jsem vycházet z velikosti plexi, kde je jedna strana omezená na 40cm a zároveň ze stávajícího okna + jsem chtěl odstranit nápis ThermalTake a ty prolisy pod oknem. Vnizklo to, co je vidět na fotkách...

No a pak už trošku vylepšení cablemanagementu. Hodil jsem do case zdroj a protože kebely k diskům a ke grafice se vždycky hrozně pletly, tak vznikl takovýhle "držák". Snad nemá cenu ho nějak podobně popisovat, vše je doufejme patrné z fotek.

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

Zajimavej cablemanagement.
//Zezadu podlepit + tmel a diry po sroubech jsou pryc.
//Zezadu podlepit + tmel a diry po sroubech jsou pryc.
Naposledy upravil(a) Woyta dne sob 10. čer 2006, 20:03, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- kukinko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- amd.21
- Začátečník

plexi a cablemanagment za 1...very nice...GL&HF v dalsim modovani
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, s tím máš Xane pravdu, nezakryje to úplně díry, ale bohužel s tím nic neudělám, protože prostě plexi by nevyšlo. Každopádně jak jsem zkoušel tu lemovku, tak to jsou asi 2mm, co nebudou zakrytý a přesto plexi, takže si myslím, že to nebude nijak moc znatelný...uvidíme. Kit určitě ne, protože je to hliník, takže stříknout to nemůžu, to by bylo ještě víc nápadnější.
Co se týká lemovky na držáku kabelů...nevím přesně, kam myslíš, ale dávat jí tam nebudu, neumím si představit, kam by přišla.
Co se týká lemovky na držáku kabelů...nevím přesně, kam myslíš, ale dávat jí tam nebudu, neumím si představit, kam by přišla.
- Nitroxil
- Začátečník

no je to hezký ale mne osobně se nelíbí to flexo na kabelech ta zelená mi tam moc nesedí a já tuto barvu nemám rád.Ale když toto vynechám je tu super!! 
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tet sem trochu prolejzal bit tech a v jednoum threadu tam ma ty tvoje vykružovaky je to tady http://forums.bit-tech.net/showthread.p ... ge=2&pp=20 ale anglicky nejak extra neumim takze nevim esi vo tom neco pise nebo ne