Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |
Moderátor: L4mka
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stnly
- Začátečník

S tema barvama to asi tak horky nebude, videl sem i zluty do kovu, do dreva taky ruznejch barev.XPM píše:a jakže se jmenujou ty vykružováky? třeba jsou modré pro kovy a červrné pro dřevo
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho obrázku od Strnlyho by to byly oni, ale zkusím se s nima domluvit a uvidíme, no. Ale zatím bych tedy poprosil o nepostování ohledně těch vykružováku. Díky.
Jinak jak jsem sliboval, tak tady jsou nějaký fotky nastříkanýho a vylešěnýho předku. Bohužel se mi nepodařilo to zachytit tak, aby byl zrcadlovej efekt vidět tak, jakej opravdu je. Ještě pak zkusím další foto.
Zatím tedy asi takhle. Na první fotce jsou dvířka jen nastříkaný, bez žádné úpravy.

Na druhý je pak ten samej kus jen celej přebroušenej 2000 pod vodou a prostřední kus je už i vyleštěnej. Ale pořád to není tak znatelný, jak je to v reálu.

A tady pak nějaký fotky kompletu venku. Zase když se na některých fotkách kouknete na ten předek, tak je tam odraz těch dlaždic...

Další fotky snad večer.
//2crug: Je to ohnuté plexi...
Jinak jak jsem sliboval, tak tady jsou nějaký fotky nastříkanýho a vylešěnýho předku. Bohužel se mi nepodařilo to zachytit tak, aby byl zrcadlovej efekt vidět tak, jakej opravdu je. Ještě pak zkusím další foto.
Zatím tedy asi takhle. Na první fotce jsou dvířka jen nastříkaný, bez žádné úpravy.

Na druhý je pak ten samej kus jen celej přebroušenej 2000 pod vodou a prostřední kus je už i vyleštěnej. Ale pořád to není tak znatelný, jak je to v reálu.

A tady pak nějaký fotky kompletu venku. Zase když se na některých fotkách kouknete na ten předek, tak je tam odraz těch dlaždic...

Další fotky snad večer.
//2crug: Je to ohnuté plexi...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne ned 11. čer 2006, 15:11, celkem upraveno 1 x.
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Máš to skvěle vyleštěný. Ten bezbarvej lak si fakt nedával? A leštiš jen leštěnkou a filcovim kotoučem? Jo a dřív si psal že to leštíš jen samotnym kotoučem, proč to nedáš do vrtačky? Už jsi to zkoušel? To plexo září fakt šíleně. Co dáš dovnitř za osvětlení? A ta bočnice je super! Tohle se ti fakt povedlo. Asi si tu svojí bočnici předělám...
Ale stejný to mít nebudu. 
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych rád radu. Vnitřek za dvířky (tedy záslepky, apod) budou polepený folií, ale řeším takový dilema, jakou použít. Jestli karbonovou, která bude určitě na první pohled zajímavější nebo decentní leštěnej hliník. Tady jsou obrázky obou dvou a přidávám hlasování. Folii budu lepit zítra, takže do rána tu hlasování nechám. Díky za názor.
x
PS: Nerozváděl bych to tady postově, prosím tedy jen hlasovat (myslím ohledně folie, jinak posty vítány)
x
PS: Nerozváděl bych to tady postově, prosím tedy jen hlasovat (myslím ohledně folie, jinak posty vítány)
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Woyta
- Středně pokročilý

Myslis zaslepky na PCI? Co zkusit pouzit ohnuty zeleny plexi misto polepenych zaslepek?
Detail ale spodek zadni steny by to pekne rozsvitilo.
Detail ale spodek zadni steny by to pekne rozsvitilo.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- bukva
- Začátečník

- amd.21
- Začátečník

vic se mi teda libi karbonova folie,jinak jak je velka ta mezera mezi prednim plexisklem a dirou pro vetraky??jake vetrone budes davat do poredu??
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- XeZ
- Začátečník

-
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
ok, díky za názory. Zatím dost vede ten hliník, ale právě, že mě přišlo lepší tam dát karbon, protože by to bylo kontrastnější. V té stříbrné se ten hliník absolutně ztratí...
Uvidím, zítra to prozkouším.
2Woyta: Nemyslel jsem zadní záslepky, ale prostor za dvířky, tedy záslepky mechanik a dvířka z druhé strany.
2Cujo: Ne, z MNPCtechu to není. Ale já mám všechno...
2Bedna: Pořád se mi nepodařilo to plexi nafotit tak, jak je přesně v réálu...musí se to vidět, no.
2DJDuly: Lak jsem nedával, prostě jen dvě vrstvy barvy a leštění. Prostě jen filcovej kotouček a v ruce. Zkoušel jsem na vrtačku a nikdy to není ono...ručně si s tím víc vyhraješ. Celá bočnice je sice dřina, ale stojí to za to. Osvětlení. Zatím nevím, jestli UV katody nebo zelený. UV tu mám, takže snad brzo zkusím, ale zelený budou až za 14dní, takže pak se rozhodne. Stejně musím udělat novej rozvod pro napájení. Za bočnici díky...

No a pak jsem začal řešit připevnění přední fanů. Proto původní díry šly trochu k pravé straně, musel jsem je malinko prořezat - asi 5mm. Zkoušel jsem tam fan jen tak, bez tahokovu, ale vypadal tak divně, takže jsem zvolil tohle řešení a díky tomu mám i vyřešené připevnění. Samozřejmě zase tahokov stříknutej lakem. nad povrch předku vystupuje cca. 1cm. A fan je připevněnej přes gumový podložení, takže vibrovat by nemělo nic.

2Woyta: Nemyslel jsem zadní záslepky, ale prostor za dvířky, tedy záslepky mechanik a dvířka z druhé strany.
2Cujo: Ne, z MNPCtechu to není. Ale já mám všechno...
2Bedna: Pořád se mi nepodařilo to plexi nafotit tak, jak je přesně v réálu...musí se to vidět, no.
2DJDuly: Lak jsem nedával, prostě jen dvě vrstvy barvy a leštění. Prostě jen filcovej kotouček a v ruce. Zkoušel jsem na vrtačku a nikdy to není ono...ručně si s tím víc vyhraješ. Celá bočnice je sice dřina, ale stojí to za to. Osvětlení. Zatím nevím, jestli UV katody nebo zelený. UV tu mám, takže snad brzo zkusím, ale zelený budou až za 14dní, takže pak se rozhodne. Stejně musím udělat novej rozvod pro napájení. Za bočnici díky...

No a pak jsem začal řešit připevnění přední fanů. Proto původní díry šly trochu k pravé straně, musel jsem je malinko prořezat - asi 5mm. Zkoušel jsem tam fan jen tak, bez tahokovu, ale vypadal tak divně, takže jsem zvolil tohle řešení a díky tomu mám i vyřešené připevnění. Samozřejmě zase tahokov stříknutej lakem. nad povrch předku vystupuje cca. 1cm. A fan je připevněnej přes gumový podložení, takže vibrovat by nemělo nic.

- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ymslím, že tohle tomu pomohlo. Předtím to vypadalo docela prázdný... Myslím i s těmi větráky co jsem si tam domyslelStoobi píše:No a pak jsem začal řešit připevnění přední fanů. Proto původní díry šly trochu k pravé straně, musel jsem je malinko prořezat - asi 5mm. Zkoušel jsem tam fan jen tak, bez tahokovu, ale vypadal tak divně, takže jsem zvolil tohle řešení a díky tomu mám i vyřešené připevnění. Samozřejmě zase tahokov stříknutej lakem. nad povrch předku vystupuje cca. 1cm. A fan je připevněnej přes gumový podložení, takže vibrovat by nemělo nic.
?
- amd.21
- Začátečník

jake vetracky pujdou dopredu??dik
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

Jo tak predni bych nechal v barve case. Folie by uz podle mne byla rusivym elementem. Nahore ten prouzek pod plexi je OK. Aspon ten plech tolik nekrici. Vic bych ale folii nedaval. Ty zaslepky PCI ze zeleneho plexi mohly vypadat zajimave kdyz uz mas ty kabely pod plexi. Na katody bych asi vzal nejakej regulator. Tahle case si vylozene rika o decentni podsviceni.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Papilla
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: