EDIT: tak to vypada ze predek udelam z lestenyho hlinikovyho plechu. mno uvidim jak to dopadne
Project: Carbon Storm
Moderátor: L4mka
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
mno tu moru bych chtel pasivne, ale jelikoz se mi nechce davat jen 4k za chladice mosfetu ktery docela hrejou, radsi udelam i odvetrani... kdo vi jak se mi v praci povede a jak moc mi hrabne... (Mach 2 GT - sice me vsichni odrazujou ... ale...) 
EDIT: tak to vypada ze predek udelam z lestenyho hlinikovyho plechu. mno uvidim jak to dopadne
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Simik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sry jesli uz to tu nekdo psal,ale nemel by ten horni fan foukat nahoru ?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- t00thy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
dost sa mi to paci. a nerobila ti ta folia bublinky? inak ked rad hras hitmana, mohol by si este zo zrkadlovej fotli sprevit na bocnicu ten hitmanovsky znak, vypadalo by to ako jeho kufrik na sniperku.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Simik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
cau lidicky, ta sem se konecne zase rozhoupal k dodelani tohohle "modu". koupil sem odhlucnovaci matros od be quietu, peclive nalepil a musim uznat ze nejmin o 70% je to mene slyset...
ted mi schazi jen zjistit kde v Decine a okoli delaji nejake samolepky. chtel bych jednu dopredu a na levou bocnici ( polepky s nazvem modu asi...).
ted hledam na netu nejakej hezkej font ale nic moc nenachazim...
ted mi schazi jen zjistit kde v Decine a okoli delaji nejake samolepky. chtel bych jednu dopredu a na levou bocnici ( polepky s nazvem modu asi...).
ted hledam na netu nejakej hezkej font ale nic moc nenachazim...
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Maxtor
- Začátečník

-
Cujo píše:..btw ta hmota kolik stala na cely kejs? vyplati se to koupit?
..no lol.. to si teda pis, ze se to urcite NEVYPLATI.. za 7 kil mas na gumexu panely o rozmerech 1x2m.. tyhle case sety jsou komicky..Flegy píše:viz icq: urcite se to vyplati... stoji +-720kc na bigtowera (osobni zkusenost - na toho baydreama to vyslo akorat. zbyla mi jedna deska z 5ti a tu sem dal vsude kam to slo)
http://www.gumex.cz/pdf/07_protihlukdesky.pdf
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Maxtor
- Začátečník

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
(myslel sem tu z toho tveho picture
)
mno vidis to, ja sem si vybral be quiet no, moc se ti omlouvam za to ze sem si to koupil o mocny
. holt sem si vybral cestu, kdy si musim priplatit. mimochodem, taky sem to musel narezat, abys nerekl ze sem nejakel lenoch.
priste se prosim te zdrz takovejch komentaru, nevim o co ti jde.
mno vidis to, ja sem si vybral be quiet no, moc se ti omlouvam za to ze sem si to koupil o mocny
priste se prosim te zdrz takovejch komentaru, nevim o co ti jde.