Ventilátor ze zdroje 250W
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Smajchl
- Začátečník

-
Ventilátor ze zdroje 250W
AHoj lidi, mám doma dva zdroje, starší 250W a ještě jdou a jsou docela tiché a tak jsem myslel, že bych si dal větráky z těchto zdrojí do case, jeden dopředu a jeden dozadu, ale chtěl jsem se zeptat, zda je zapojit do desky - (dát tam konektor) a nebo na molex?
- wallot
- Středně pokročilý

-
to je zcela na tobe. pridelej k nim pozadovany konektor (at uz 3pin do desky nebo molex) tady neni moc co resit.
//nejjednodussi je z tech starych zdroju molex odstrihnout a vetrak k nemu pripajet, zakryt buzirkou ci paskou a je to
//nejjednodussi je z tech starych zdroju molex odstrihnout a vetrak k nemu pripajet, zakryt buzirkou ci paskou a je to
Naposledy upravil(a) wallot dne čtv 22. čer 2006, 10:27, celkem upraveno 1 x.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Smajchl
- Začátečník

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
to zalezi na parametrech ventilatoru. samozrejme ze k desce se nedaj pripojit vysoko odberove vetraky a pokud nevis kolik tvoje deska max da vetraku ci kolik zere ten vetrak (ale pokud je to nejaky tichy pomalobezny tak by nemel byt problem) tak to pripoj na ten molexSmajchl píše:ale myslel jsme, jestli to nebude na desku velká zátěž....wallot píše:to je zcela na tobe. pridelej k nim pozadovany konektor (at uz 3pin do desky nebo molex) tady neni moc co resit.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Smajchl
- Začátečník

-