Zatím pouze stav před započetím prací a fotka současného stavu.
Ještě bude pár změn
Až bude chvilka, naházim sem ještě fotky z průběhu prací s popisem.

Moderátor: L4mka

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
Mřížku už jsem tu řešil a shodly jsme se, že EE takže asi nebude. A malýho budu muset asi hlídat aby o ty prstíky nepřišel. Je mu rok takže na stůl nedošáhne a pak už snad bude mít rozumwallot píše:Moc pekny. uz jen takej kryt toho vetraku vepredu jinak ti neco nacucne napriklad neci prstiky
jenom ten molitan vepredu toho supliku na disk je takovej divnej, lepsi by byla nejaka husta dratena mrizka

Jo tak to máš pravdu, stavim a repasuju PC na kšeft, takže svůj používam na zálohování dat a tak podobně, tekže jsou zapotřebí. Jinak bych asi ani neřešil bigtowera. A zase se mi to nechce shovávat za nějaký dvířka nebo něco podobnýhoHonny píše:hezká práce, předek mi ruší ty šuplíky, ale s tím asi nejde nic dělat...

no nevim i me v mym veku moc bavi zastavovat vetraky rukouSaty píše:[
Mřížku už jsem tu řešil a shodly jsme se, že EE takže asi nebude. A malýho budu muset asi hlídat aby o ty prstíky nepřišel. Je mu rok takže na stůl nedošáhne a pak už snad bude mít rozum![]()

Me se ve předu ten molitam dost líbí... je takovej stylovaj a nemá velký "oka" (nebo jaxe tomu říká u molitanů)wallot píše:Moc pekny. uz jen takej kryt toho vetraku vepredu jinak ti neco nacucne napriklad neci prstiky
jenom ten molitan vepredu toho supliku na disk je takovej divnej, lepsi by byla nejaka husta dratena mrizka