chystán se koupit nějaký přenosný MP3 přehrávač, ale i na sledování videa.
Docela se mi zalíbil Apple iPod 30GB - black, ale mam pár otázek, nejlépe pro uživatele.
1)Chtěl bych ho využívat i jako úložný prostor, především pak na fotky z digitálu na cestách, když bude plná karta...tzn. že potřebuji fotky přenést přímo z foťáku do iPodu, k tomuto by měl sloužit nový Camera Connector, zajímá mě jestli s tím nemá někdo zkušenosti a jestli to funguje bez problémů. A také jestli se dá USB connector využít i na přenos dat z jiných zařízení než jen z foťaku.
2)Jak je to s nahráváním souborů, jde to normálně přes windows? Nebo je nutné používat iTunes od Apple?
3)A poslední dotaz je ohledně přehrávání MP3, (nechci aby mé otázky byly stupidní, ale ve světě Apple nejsem příliš zběhlý...tak proto;) ), když nahraju jakoukoukoli MP3 nebo jakýkoliv iPodem podporovaný formát na jeho disk, bude možné jej normálně přehrát? Jde mi o to, že jsem občas četl, že některé soubory, hl. mp3 nejdou přehrávat...z důvodu ochrany či co? Jde mi tedy o to, zda když si ztáhnu odněkud z netu nějakou MP3, zda bude normálně přehratelná na iPodu.
4)A vlastně ještě jeden dotaz. Četl jsem také, že iPod je vázán na jedno PC, že nejde nahrávat soubory na a z iPodu z každého PC - díky iTunes (?)
Takže moc díky všem za odpovědi, návrhy a tipy. Díky