Na CONROE hned tak nic nemá, tak nevím kdo tady píše takové kraviny jako ty.. Proste si nedokážeš připustit, že INTEL je lepší.. Tak jinak, mě je to osobně úplně jedno, jestli AMD nebo INTEl, nebo milionkrát rozplzlé téma ATi vs nVidia (nevíte co mají pořád s tím malým "n"?)! Já vím hovno, ty víš všechno mnohem lépe než všichni tady na fóru, jsi ubožák a ze svým obstarožním PC (já mám taky shita), kde srdcem je je určitě Super DURON/SEMPRON/ATHLON XP a prostě nic lepšího a ani pro celý svět neexistujeaxloth píše:ono je pekny ze conroe zvlada 3dmark o 1/3 lip.... je skvely ze dava superpi za polovicni cas... ale vis co by me zajimalo? jak casto poustis benchmarky? bavi te sledovat behajici cislicka? travis dny tim ze si porovnavas pi ktery vypocita conroe s pi ktery vypocita fx? jestli tebe jo, tak blahopreju, je pro tebe docela snadny se asi zabavit... ale me porad dokola poustet 3dmark a doufat ze tentokrat ziskam o bod vic nez minule, nejak nebavi... dokonce i pochybuju ze si poustenim superpi vydelam nejaky penize...
to co pises rika jen to, ze 3dmark06 jaksi probehne o 1/3 lip na conroe na 3.8ghz, nez na fx-62... uznavam ze je to jakasi indikce vyssiho vykonu (ne nejsem fanda, vim ze conroe asi bude celkove lepsi nez k8 rev.f), ale uprimne receno skore v 3dmarku ti je leda k tomu aby ses s nim chlubil tady na foru, nebo pri nejakym ladeni systemu abys vedel jestli ti to beha rychleji/pomaleji nez predtim...
podle me je vzajemny porovnavani hodnot ze syntetickejch benchmarku napric ruznejma architekturama trochu pritazeny za vlasy... asi jako porovnavani TDP intelu a amd, ktery tu zkousel cujo... myslim ze se to uz dostatecne projevilo pri porovnavani netburstu a k8,
dokonce na spouste odbornejch webu pri nakejch srovnavacich testech cpu autori psali, ze podle nich jsou synteticky testy nahovno a o cpu reknou prd, ale uvadeji je pro uplnost a protoze je ctenari chteji...
(doufam ze to celkove nezni moc utocne, neber to osobne, smeruju to na vsechny co jsou tady posedli hodnotama benchmarku... kdyztak promin )
Každopádně je zajímavé sledovat konkurenční boje INTELu a AMD
CONROE bude pecka a všichni včetně mě to ví, kromě tebe