chcel by som vás poprosiť o pomoc... mám myslím dodť výkonné pc (je v podpise ak sa nemýlim) a posledných pár dní s ním začínajú problémy nedokázal som prísť na príčinu sám tak poprosím odborníkov ... beží v podstate nonstop... a niekedy úplne primrzne spôsobom že v podstate ignoruje myšku nedá sa nič kliknúť aj okná sú neaktívne.... reštart to nechcelo po chvíli sa to vráti späť avšak kým neurobím reštart ostane to že sa nedá pohnúť so žiadnou ikonou na ploche... proste ju prenesiem a ona sa vráti spať ... niesom tupec nieje to automaticky usporiadané

ani prenášať sa nedá... proste inak ako ctrlc neskopírujem veci... a plus to primrzávanie... je to na porazenie.... pls pomôžte.... prípadne môžem napísať aj sw ktorý beží prakticky nonstop s pc.... dal som preskenovať aj ad aware aj registry mechanic aj nod32... pls pomôžte veeeľmi prosím
++ beží už dosť dlho v podstate od vianoc a neboli vôbec žiadne problémy
++2 ešte jedno som zabudol napísať robí aj to že ked ho náhodou vypnem tak po zapnutí nahodí modrý win vzhľad ale napr písmo vidno že ostalo z môjho strieborného,... a stále musím manuálne zmeniť na strieborné...
++3 ináč prišiel som na další dosť nepríjemný problém... otvorím excel tak stačí raz kliknúť a už sa správa ako keby som v kuse držal a ťahal.... aj idem do iného okna a ono furt v kuse ide už na nejaké 100000000 miesto... nebude dačo s myškou alebo niečo? aj tá plocha ten pohyb... ja neviem neviem
CPU: A64 4400+ X2[Cooler Thermalright XP-120+Nexus 12cm]; MB: ASUS A8N-SLI Premium; VGA: HIS ATi Radeon 1800XT 512MBDDR3; Mem.: Corsair 2048MB 3500LL TwinX Pro; PSU: Enermax Liberty 500W; SB Audigy 2 ZS; 2x 250GB SATAII(WD 2500KS); 320GB SATAII(WD3200KS); LG 4167B; Case: TT Tsunami Dream; Mon.: LCD Viewsonic VP2030B 20"+Samsung 26"; Logitech Z5500; Logitech G7; Microsoft Ergonomic natural keyboard; Canon MP500(multi.fun.); Microcom ADSL+ WiFi Router 2735; Logitech Webcam a nejaké iné zariadenia...