Settlers 2 : Next Generation

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Settlers 2 : Next Generation

Příspěvek od Thellwin »

Konečně (6.7. 2006 AJ verze) vyšlo demo na tuto předělávku legendární hry Settlers 2 (podle mnohých nejlepšé díl série, já nemohu posoudit, protože jsem hrál pouze díl první) :)

Více informací a download linky zde - http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10966
Systémové požadavky: 1,4 GHz Intel Pentium IV nebo AMD (SSE) Athlon XP (3 GHz doporučeno), 512 MB RAM (1024 doporučeno), 3D grafická karta kompatibilní s DirectX 9 s 64 MB + 64 MB AGP, Shader 2.0 (128 MB, Shader 3.0 doporučeno), zvukovka kompatibilní s DirectX 9.0c
Goldnoob team proud member!
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

super! konecne se vraci nazpet skvely system hry a jeste v povedenem kabatku 8-)

edit:
mno to si delaji srandu ,ne ?
Jinak poslední restrikce spočívá v absenci multiplayeru.
To je mysleno pro plnou hru nebo jen to demo?Uz kdysi pradavno mel settlers 2 multiplayer,proc by ho nemel mit remake? :evil:

A s tim casovym omezenim na 90min?Pche ,to sou fakt vycuranci ...to za to nestoji ani stahovat :x
Naposledy upravil(a) XuB4nU dne sob 8. črc 2006, 22:08, celkem upraveno 1 x.
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.
....Woody Allen
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

nejlepší díl, mam tu starou Settlers II u kámoše na cca 6 disketách :) sem ji hrál ejště na starym pc a dlouhé hodiny u toho, ale zase, jedinej díl co sem hrál byla jen ta dvojka, jiný díly sem nehrál....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

Mno ja mam za sebou II ,III-ta je fakt super .IV -taky byla dost zabavna,ale uz tam byl znat malinky odklon od III(myslim tim system hry) a V dil ??mno o tom nebudu snad ani psat. cenzura by nestihala ...uplne do*rane...-tohle uz neni ta hra co sem hraval.

jop jeste I dil-ten sem nehral nikdy ,kdovi jaka je tam grafika :P
....Woody Allen
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

XuB4nU píše:To je mysleno pro plnou hru nebo jen to demo?Uz kdysi pradavno mel settlers 2 multiplayer,proc by ho nemel mit remake? :evil:
To by mělo platit jen pro demo ... ten down se mi dneska s..e ještě to nemám doma :(
Goldnoob team proud member!
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

Tak snad to bude(dost s tim pocitam) .

Ohledne starych Settlers 2 ..nevim kolik lidi to tu hralo /nehralo ,ale rozchodil tu nekdy nekdo multiplayer(teda aspon myslim,ze to byl on) -mimochodem skvele vyreseny-split screen :roll: .
Hra se mi vzdy kousla ,neslo nic delat.
....Woody Allen
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hm... koukal sem na ten odkaz...i tu new 3d grafiku bych si odpustil... co si budem povidat, Settlers 2 jako 2d byl daleko prehlednejsi jak dalsi 3d dily...

jinak ten multak, jednou v zivote sem ho videl rozbehanej, to bylo na nejaky akci kdyz settlery tehda predstavovali.v realu se mi to taky nikdy nepodarilo rozbehat :(
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Flegy píše:hm... koukal sem na ten odkaz...i tu new 3d grafiku bych si odpustil... co si budem povidat, Settlers 2 jako 2d byl daleko prehlednejsi jak dalsi 3d dily...

jinak ten multak, jednou v zivote sem ho videl rozbehanej, to bylo na nejaky akci kdyz settlery tehda predstavovali.v realu se mi to taky nikdy nepodarilo rozbehat :(
jj jsou to sice settlers II, ale musim rici ze dosbox rulez, uz jen kvuli tomu trapnemu staveni cest, ktere se zbytecne prodluzuji velkyma radiusama, a te prehlednosti take ubylo, po hrani dema jsem opet nucen pouzivat starou klasiku
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Setllers II naprosto největši hit z celý serie bez jakýkoliv konkurence a ani nemá cenu to předělávat!! starý settleři 2 se teď obracej v hrobě!!
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

Emulgathor píše:settleři 2 se teď obracej v hrobě!!
oni se uz obratili davno ,..po vydani V dilu :roll:
....Woody Allen
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

XuB4nU píše:
Emulgathor píše:settleři 2 se teď obracej v hrobě!!
oni se uz obratili davno ,..po vydani V dilu :roll:
řekl bych že už trojka stála pěkně za ho**o :oops: teď jsem sosnul demo týhle novinky tak jsem na to zvědavej, možná konečně hra která by mě zase na nějakou dobu zabavila
ignorelist: kremrole a dezoláti
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

no jako pohltilo me to dost,jsem v 2misi a zavislacim a zavislacim,konecne navrat k staremu dobremu systemu! na to jsem cekal
zombux: me settlers 3 bavili nejvic :)
http://www.games.tiscali.cz/reviews/settlers10aniv/
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Mám takovou otázečku, jsem v třetí misi a všechny moje pokusy o vylodění skončily neůspěchem, takže mám jen tu výchozí lokaci, a ten ostrůvek jižně od startovní pozice. Je tu nějaká jiná možnost jak se dostat k portalu, když už není na pevnině u něj žádné volné dlážděné podloží na stavbu přístavu? Nebo to musim začít od začátku, a snažit se být úspěšnější?
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Nevíte někdo, zda by mohla někdy být do této hry čeština ?
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

od včera hraju, jen zatim volnou hru a jsem závislej zase natom :roll: hraju vše na max v 1440x900 rozlišení. je to nádhera, hrál jsem staré Settlers II a Vku a prostě dvojka je nej

hned jak dnes domu přídu zase budu hrát....

jedinej můj problém je, že moc nechápu vojáky a jak s loděma převážet suroviny z jednoho přístavu do dalšího.... :sad:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Běhá to někomu na notebooku?
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“