Konečně (6.7. 2006 AJ verze) vyšlo demo na tuto předělávku legendární hry Settlers 2 (podle mnohých nejlepšé díl série, já nemohu posoudit, protože jsem hrál pouze díl první)
nejlepší díl, mam tu starou Settlers II u kámoše na cca 6 disketách sem ji hrál ejště na starym pc a dlouhé hodiny u toho, ale zase, jedinej díl co sem hrál byla jen ta dvojka, jiný díly sem nehrál....
Mno ja mam za sebou II ,III-ta je fakt super .IV -taky byla dost zabavna,ale uz tam byl znat malinky odklon od III(myslim tim system hry) a V dil ??mno o tom nebudu snad ani psat. cenzura by nestihala ...uplne do*rane...-tohle uz neni ta hra co sem hraval.
jop jeste I dil-ten sem nehral nikdy ,kdovi jaka je tam grafika
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.....Woody Allen
Ohledne starych Settlers 2 ..nevim kolik lidi to tu hralo /nehralo ,ale rozchodil tu nekdy nekdo multiplayer(teda aspon myslim,ze to byl on) -mimochodem skvele vyreseny-split screen .
Hra se mi vzdy kousla ,neslo nic delat.
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.....Woody Allen
hm... koukal sem na ten odkaz...i tu new 3d grafiku bych si odpustil... co si budem povidat, Settlers 2 jako 2d byl daleko prehlednejsi jak dalsi 3d dily...
jinak ten multak, jednou v zivote sem ho videl rozbehanej, to bylo na nejaky akci kdyz settlery tehda predstavovali.v realu se mi to taky nikdy nepodarilo rozbehat
Flegy píše:hm... koukal sem na ten odkaz...i tu new 3d grafiku bych si odpustil... co si budem povidat, Settlers 2 jako 2d byl daleko prehlednejsi jak dalsi 3d dily...
jinak ten multak, jednou v zivote sem ho videl rozbehanej, to bylo na nejaky akci kdyz settlery tehda predstavovali.v realu se mi to taky nikdy nepodarilo rozbehat
jj jsou to sice settlers II, ale musim rici ze dosbox rulez, uz jen kvuli tomu trapnemu staveni cest, ktere se zbytecne prodluzuji velkyma radiusama, a te prehlednosti take ubylo, po hrani dema jsem opet nucen pouzivat starou klasiku
Emulgathor píše:settleři 2 se teď obracej v hrobě!!
oni se uz obratili davno ,..po vydani V dilu
řekl bych že už trojka stála pěkně za ho**o teď jsem sosnul demo týhle novinky tak jsem na to zvědavej, možná konečně hra která by mě zase na nějakou dobu zabavila
no jako pohltilo me to dost,jsem v 2misi a zavislacim a zavislacim,konecne navrat k staremu dobremu systemu! na to jsem cekal
zombux: me settlers 3 bavili nejvic http://www.games.tiscali.cz/reviews/settlers10aniv/
Mám takovou otázečku, jsem v třetí misi a všechny moje pokusy o vylodění skončily neůspěchem, takže mám jen tu výchozí lokaci, a ten ostrůvek jižně od startovní pozice. Je tu nějaká jiná možnost jak se dostat k portalu, když už není na pevnině u něj žádné volné dlážděné podloží na stavbu přístavu? Nebo to musim začít od začátku, a snažit se být úspěšnější?
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
od včera hraju, jen zatim volnou hru a jsem závislej zase natom hraju vše na max v 1440x900 rozlišení. je to nádhera, hrál jsem staré Settlers II a Vku a prostě dvojka je nej
hned jak dnes domu přídu zase budu hrát....
jedinej můj problém je, že moc nechápu vojáky a jak s loděma převážet suroviny z jednoho přístavu do dalšího....