Nepravidelné zamrzání ve hře

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Adnej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nepravidelné zamrzání ve hře

Příspěvek od Adnej »

Ahoj lidi, už nevím kde se zeptat tak to zkusím tady.
Mam problem se zamrzaním mého PC ve hře World of Warcraft. V 3D marku 01 či 05 PC beží bez problemů. Problém začal tím, že jsem upgraidoval počítač. V té době jsem měl
Barton 2500+, R9200, 2x HDD (120+160GB), DVD palirnu a 2x 256 DDR 333MHz, zdroj 300W, deska Asus A7N8X deluxe, TV karta Genius Video wonder pro 3.
zmenil jsem grafiku R9200 => R1600PRO a dokoupil 1x 1GB DDR 400 (2x256 jsem vyndal) ale následně se začalo projevovat zamrzaní celého PC ve hre WOW. Prvním krokem co jsem udelal bylo vracení staré grafické karty a nasledně i paměti .. ale od teto chvíle PC zamrzalo i se starou konfigurací. Tak jsem si myslel ze to bude nejspíše slabým zrdojem a tak jsem si koupil new 400W. A pri té priležitosti jsem pridal jeste 1GB ram a dokoupil i zvukovou kartu Audigy4. Bohužel i po zmeně zdroje se zamrzaní neodstranilo ... jediným řešením je podle me aplikace nových ovladačů s koupí nové grafické karty . zkousel jsem tedy 6.4 a 6.5 ale problem neprestal .. nevíte prosím nekdo čím by to mohlo být .. jen dodam ze na procesoru mam pri zateži do 56° a v bedne do 35°. :oops:
PC bylo přeinstalovano a není taktováno..
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Akej znacky ten zdroj je?
Adnej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adnej »

PetoS píše:Akej znacky ten zdroj je?
Eurocase 400W 400JSP
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Skus si pozicat nejaki silnejsi (500W) alebo 400W Fortron napriklad...
Adnej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adnej »

jinak mam dve vetve na jedný mam 2x HDD + disketovku a na druhy vypalovacku + grafiku ... zkousel jsem jestli mi to utahne tak jsem zapnul TV kartu, dal vypalovat DVD, kopíroval z disku na disk + hral jsem WOW a bez problemu to slapalo ... :/ tak nevím ... ale predtím jsem nainstaloval nový ovladace 6.6 ..
Adnej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adnej »

tak to stejne zamrza ... nechapu .. po 3 hodinach hraní :?
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No ja si stale myslim ze by to mohlo byt zdrojom, ked je to take nepravidelne...alebo este skus otestovat pameti MemTestom
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

vyskusaj odpojit vsetky nepotrebne veci ( mechaniku, jeden disk...) a vyskusaj potom zahrat
skus prime aby si vylucil chybu cpu. A hlavne, zamrza aj v inych hrach?
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
romanh
Nováček
Nováček

Příspěvek od romanh »

Niečo podobné som mal pri hre COD 2 s patchom 1.2.
Tiež som menil čo sa dalo a nakonies som zistil, že to bolo v ovládačoch a doske s čipom NF4 konkrétne IDE.
Prešiel som na 6.70 a problém sa stratil. Tiež mám dva disky a práve pre to to blblo.
PC
Adnej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adnej »

Voloď píše:vyskusaj odpojit vsetky nepotrebne veci ( mechaniku, jeden disk...) a vyskusaj potom zahrat
skus prime aby si vylucil chybu cpu. A hlavne, zamrza aj v inych hrach?
mno zkousel jsem jen 3d mark ale beha to bez problemu ... jinou hru jsem zatím nehral ... ale vyzkousím ... zatím jsem vyndal TV kartu a modem .. jeste odpojím dvd-rom ..
Adnej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adnej »

romanh píše:Niečo podobné som mal pri hre COD 2 s patchom 1.2.
Tiež som menil čo sa dalo a nakonies som zistil, že to bolo v ovládačoch a doske s čipom NF4 konkrétne IDE.
Prešiel som na 6.70 a problém sa stratil. Tiež mám dva disky a práve pre to to blblo.
ok dík vyzkouším nové ovladače na desku
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“