Mam problem se zamrzaním mého PC ve hře World of Warcraft. V 3D marku 01 či 05 PC beží bez problemů. Problém začal tím, že jsem upgraidoval počítač. V té době jsem měl
Barton 2500+, R9200, 2x HDD (120+160GB), DVD palirnu a 2x 256 DDR 333MHz, zdroj 300W, deska Asus A7N8X deluxe, TV karta Genius Video wonder pro 3.
zmenil jsem grafiku R9200 => R1600PRO a dokoupil 1x 1GB DDR 400 (2x256 jsem vyndal) ale následně se začalo projevovat zamrzaní celého PC ve hre WOW. Prvním krokem co jsem udelal bylo vracení staré grafické karty a nasledně i paměti .. ale od teto chvíle PC zamrzalo i se starou konfigurací. Tak jsem si myslel ze to bude nejspíše slabým zrdojem a tak jsem si koupil new 400W. A pri té priležitosti jsem pridal jeste 1GB ram a dokoupil i zvukovou kartu Audigy4. Bohužel i po zmeně zdroje se zamrzaní neodstranilo ... jediným řešením je podle me aplikace nových ovladačů s koupí nové grafické karty . zkousel jsem tedy 6.4 a 6.5 ale problem neprestal .. nevíte prosím nekdo čím by to mohlo být .. jen dodam ze na procesoru mam pri zateži do 56° a v bedne do 35°.
PC bylo přeinstalovano a není taktováno..