Pinacle-Menu
- riselie
- Nováček

-
Pinacle-Menu
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit jak vytvořit menu filmu.Mám 6 klipů a nevím jak je přidělit k menu.Když si vyberu menu a chci přiřadit klip k tlačítku menu, tak se mi při otevírání projektu rozbalí celí film ,ale se všemi okínky tak jak jse mi zobrazuje při editaci.Potřeboval bych poradit jak mám udělat to ,aby se mi zobrazilo jen jedno okínko které by zahrnovalo celí klip a mohl ho jednoduše přetáhnout na tlačítko menu.
Předem děkuji za radu
Potřeboval bych poradit jak vytvořit menu filmu.Mám 6 klipů a nevím jak je přidělit k menu.Když si vyberu menu a chci přiřadit klip k tlačítku menu, tak se mi při otevírání projektu rozbalí celí film ,ale se všemi okínky tak jak jse mi zobrazuje při editaci.Potřeboval bych poradit jak mám udělat to ,aby se mi zobrazilo jen jedno okínko které by zahrnovalo celí klip a mohl ho jednoduše přetáhnout na tlačítko menu.
Předem děkuji za radu
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pinacle-Menu
Jaká verze Pinnacle?riselie píše:Dobrý den,
Předem děkuji za radu
Me to jde:) v 8 i 9tce. Normálne vytvorit menu, ale tam máš zatržitka jestli s nahledem, nebo bez, jestli načist cele atd. jen si neco přehlidl. Napis postupne jak si to delal:)
- riselie
- Nováček

-
Re: Pinacle-Menu
Dal sem otevřít projek,vybral sem soubor s klipem a otevřel ho .Ten se mi ale otevře tak jako při editaci vídea,tak že spousta okínek.Tak že to do menu nemůžu přetáhnout protože to není jeden celek
Dík za radu
Dík za radu
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- riselie
- Nováček

-
Tak už jsem na to přišel,ale mám jiný problém .Než jsem dal vytvořit film tak mi menu fungovalo dobře prostě na které tlačítko jsem klikl tak tam byl správný klip ale po vypálení v Neru a spuštění v přehrávači mi menu nefunguje.Prostě se jenom přehraje a film pokračuje dál tak jak jsem ho dal do menu za sebou.Nevím kde jsem udělal chybu .Prosím jestli můžeš poraď.
předem dík
předem dík
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
nevypaluj to v NERU ale primo v exportu v Pinnacle, dej vytvorit DVD disk!!!
Bud rovnou vypalit nebo uložit obraz na hdd a pak klidne v tom neru.Ale lepši je rovnou vypalit treba na DVDRW a pak na DVD když se ti to bude libit?
Jak si to delal? ty si to hodil do mpeg a pak v Neru DVD? každopadne to udelej takle:)
- riselie
- Nováček

-
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: