Pinacle-Menu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
riselie
Nováček
Nováček

Pinacle-Menu

Příspěvek od riselie »

Dobrý den,
Potřeboval bych poradit jak vytvořit menu filmu.Mám 6 klipů a nevím jak je přidělit k menu.Když si vyberu menu a chci přiřadit klip k tlačítku menu, tak se mi při otevírání projektu rozbalí celí film ,ale se všemi okínky tak jak jse mi zobrazuje při editaci.Potřeboval bych poradit jak mám udělat to ,aby se mi zobrazilo jen jedno okínko které by zahrnovalo celí klip a mohl ho jednoduše přetáhnout na tlačítko menu.
Předem děkuji za radu
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Pinacle-Menu

Příspěvek od Dzin »

riselie píše:Dobrý den,
Potřeboval bych poradit jak vytvořit menu filmu.Mám 6 klipů a nevím jak je přidělit k menu.Když si vyberu menu a chci přiřadit klip k tlačítku menu, tak se mi při otevírání projektu rozbalí celí film ,ale se všemi okínky tak jak jse mi zobrazuje při editaci.Potřeboval bych poradit jak mám udělat to ,aby se mi zobrazilo jen jedno okínko které by zahrnovalo celí klip a mohl ho jednoduše přetáhnout na tlačítko menu.
Předem děkuji za radu
Jaká verze Pinnacle?
Me to jde:) v 8 i 9tce. Normálne vytvorit menu, ale tam máš zatržitka jestli s nahledem, nebo bez, jestli načist cele atd. jen si neco přehlidl. Napis postupne jak si to delal:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
riselie
Nováček
Nováček

Re: Pinacle-Menu

Příspěvek od riselie »

Dal sem otevřít projek,vybral sem soubor s klipem a otevřel ho .Ten se mi ale otevře tak jako při editaci vídea,tak že spousta okínek.Tak že to do menu nemůžu přetáhnout protože to není jeden celek
Dík za radu
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ale nesmiš dát otevrit projekt ale už projekt co máš na "timelajně" otevrenej, tak u neho dej vytvorit menu a pak kapitoly....
Jakou máš teda verzi?
riselie
Nováček
Nováček

Příspěvek od riselie »

mám desítku
riselie
Nováček
Nováček

Příspěvek od riselie »

Tak už jsem na to přišel,ale mám jiný problém .Než jsem dal vytvořit film tak mi menu fungovalo dobře prostě na které tlačítko jsem klikl tak tam byl správný klip ale po vypálení v Neru a spuštění v přehrávači mi menu nefunguje.Prostě se jenom přehraje a film pokračuje dál tak jak jsem ho dal do menu za sebou.Nevím kde jsem udělal chybu .Prosím jestli můžeš poraď.
předem dík
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

:-D to si si pridelal zbytečny problémy :)
nevypaluj to v NERU ale primo v exportu v Pinnacle, dej vytvorit DVD disk!!!
Bud rovnou vypalit nebo uložit obraz na hdd a pak klidne v tom neru.Ale lepši je rovnou vypalit treba na DVDRW a pak na DVD když se ti to bude libit?
Jak si to delal? ty si to hodil do mpeg a pak v Neru DVD? každopadne to udelej takle:)
riselie
Nováček
Nováček

Příspěvek od riselie »

Ne,dal sem export videa a vytvořit soubor(typ souboru:MPEG 2 a předvolba
DVD Kompatibilní)až se soubor vytvořil tak sem ho v Neru vypálil jako datové DVD.Tak nevím kde je chyba ?
Dík
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No vtom ze ked das datove DVD tak napali cisto len ten subor a prehravac ho nebude brat ako DVD disk ale len ako disk na ktorom najde video subor. Preto daj vypalovanie priamo z Pinnacle a ono ti ten film vytvori a hned aj napali na DVD. Potom to bude fungovat spravne.
riselie
Nováček
Nováček

Příspěvek od riselie »

Už jsem to vyřešil a zvládnul!!
Díky všem za ochotu a pomoc,mockrát dík.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“