2 OXI: nehnevaj sa, ale tvoj mod nesledujem pre nedostatok casu, preto som o tej mriezke nemal ani sajnu, fakt som nechcel kopirovat po niekom napady. inak k tej hustote skrine: to vybral majitel, preto vsetka chvala patri jemu
dnes som spravil:
teraz sa rozhuduje co dalej s tym stredom (power, reset, power LED, HDD LED). ja navrhujem ze napisy vybrusim, diery zatmelim a pod seba sa napise SGC (stargate command ako bolo v seriali (majitel tak tvrdi)). tie pismena by som vyfrezoval asi 1mm hlbky a po nalakovani zalial epoxidom a jemne podsvietil na oranzovo (aby z toho nebol kolotoc)
EDIT: po konzultacii z majitelom sa mi zatmelo pre ocami. navhol dopredu toto

zatial ma napadlo len pockat do pondelka na modelarstvo, kupit 2mm balzu a vyrezat kruh asi o priemere 15cm, do neho vyfrezovat obrisy v tom logu a potom vyrezat tiez z 2mm ten trojuholnik a pismena SGC a nalepit to na tu prvu vrstvu, aby odtial nieco vytrcalo. potom nastriekat plnicom a namalovat modelarskymi farbami. no uvidime v pondelok. ak vas napada rozumnejsi sposob ako to spravit, napiste, potesim sa.
EDIT2: ne 15cm je moc, najviac 10 v priemere, ale cim mensie tym horsie sa to bude brusit to drevo.