upadá pctuning?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
F@BIO
Nováček
Nováček

upadá pctuning?

Příspěvek od F@BIO »

nezdá se vám taky ze poslední dva měsíce stoji pctuning.cz za nic?mi teda jo jsem věrným čtenářem tohoto webu ale poslední dobou se zde neobjevují žádné recenze které by tuning pc nebo zvyšování výkonu alespoň připomínaly.pořád same reprobedny,sluchátka a takove volovyny.A ta poslední recenze větráků taky stála za velké nic.recenzent byl při psaní asi pod vlivem nejaké návykoveé látky nebo co .jinak by prece nemohl napsat ze nejake vetraky maji hlucnost 60db.a taky me celkem zaujalo proc se v diskuzi pod tim clánkem alespon neozval,ze strachu nebo k tomu proste nemel co rict???Lidi odpovední za chod webu by se nad sebou mely zamyslet!CO VY NA TO?myslíte si to taky?nebo budeze sticha a budete delat jako by se nic nedelo?
MB:Asus P5Q-pro CPU:core2duo e7300 2.66@3.33 1.2V Ram:A data EE 800Mhz 2x2GBGPU:Gainward 4850 Golden sample HDD:WD black 640GB Zdroj:Thermaltake 520W
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

každý den není posvícení, zrecenzovat se musí všechno a tolik kvalitních autorů na psaní článků o taktování atd zase neni takže nečekej záuraky navíc témat také není nekonečno a vydávat každý den .... :)

tak zkus i jiné weby a zjistíš že to taková hrůza není, že to prostě jinak dělat moc nejde :)
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Jako každé léto je to hold s recenzema a předváděním nových výrobků a tak slabší (snad až na Conroe)...
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

prej chystají nějakej bomba test conroe tak se nechme překvapit...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

karf píše:prej chystají nějakej bomba test conroe tak se nechme překvapit...
Hm, tak bomba test nám slibovali už někdy na podzim, mělo to bejt srovnání obrazu ATi vs. nVidia a bylo leda velký hnědý...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

SS_Rambo píše:Jako každé léto je to hold s recenzema a předváděním nových výrobků a tak slabší (snad až na Conroe)...
což je v létě normální, když píšeš pro polovinu lidí oproti zbytku roku :) takže to nejlepší si šetříš :)
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

tato tema tu uz raz bola... PCT neupada len v lete nebude kazdy doma aby tu stale pustal volty do CPU a aby sa smazil ori otvorenej PC skrini a testoval kolko ten novy Athlon vydrzi pri OC a aku ma teplotu... atd. skratka je dovolenkove obdobie..
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

jinak se tomu taky říká okurková sezóna
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Digitaldoom píše:což je v létě normální, když píšeš pro polovinu lidí oproti zbytku roku :) takže to nejlepší si šetříš :)
Netvrdím, že to není ormální, jen ady userovi říkam jak to je...
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
Yngwie
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yngwie »

V létě je to vždycky hodně slabé...je umění sehnat i něco na dobrého na recenzi...PRs a obchodníci leží u vody a IT v těchto vedrech zajímá opravdu hrstku lidí :-D
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

si myslim ze bohuzel upada :evil:
NB:Acer Aspire V3 571G
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Yngwie píše:je umění sehnat i něco na dobrého na recenzi...
no tak asi jak kde .... já mám přesně opačný problém :)

mám tu na recenzi plněj barák věcí, několik zajímavých GK, Quad SLI se mi tu válí - sem línej testovat tenhle nesmysl a čekám na Crossfire X1900XTX ... 8 zdrojů, které čekají na volno v laboratoři + 5 dalším má přijít, 4 pevné disky na velký test, několik bezdrátových setů klávesnic, sady ventilátorů, 6 párů DDR2 pamětí, 4 volanty s FF a samozřejmě aktuální Conroe + základní desky k tomu + několik základovek pro sAm2 ... atd. atd. atd. do toho všeho píšu nové aktuální sestavy, protože lidi už zase začínají mít příliš aktuální dotazy ...

tak trochu závidím pokud někdo nemá co dělat :)

Zornicka píše:
Vemte si příklad z tohoto článku a této stránky:

Kde autor komunikuje s lidma.

Vždy se ta recenze dělá pro nás.

http://www.ddworld.cz/content/view/84/32/1/8/
já děkuji, upřímě nedělám to jen pro vás, ale i pro sebe. Na výsledky jsem dokonce více zvědavější než vy :) takže vítám nový nápad nebo připomínku co jsem opoměl a že to opomenu dost :)
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne sob 29. črc 2006, 15:36, celkem upraveno 2 x.
Zornicka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zornicka »

Uplně souhlasím, že upadá, nejhorší co se mi na PCTUNINGU nelíbí je komunikace testeru/autorů článků se společností. 8-)

A pokud někdo napíše návrh na článek, at třeba na dobrý, žádná komunikace.

Vemte si příklad z tohoto článku a této stránky:

Kde autor komunikuje s lidma.

Vždy se ta recenze dělá pro nás.

http://www.ddworld.cz/content/view/84/32/1/8/
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“