upadá pctuning?
- F@BIO
- Nováček

-
upadá pctuning?
nezdá se vám taky ze poslední dva měsíce stoji pctuning.cz za nic?mi teda jo jsem věrným čtenářem tohoto webu ale poslední dobou se zde neobjevují žádné recenze které by tuning pc nebo zvyšování výkonu alespoň připomínaly.pořád same reprobedny,sluchátka a takove volovyny.A ta poslední recenze větráků taky stála za velké nic.recenzent byl při psaní asi pod vlivem nejaké návykoveé látky nebo co .jinak by prece nemohl napsat ze nejake vetraky maji hlucnost 60db.a taky me celkem zaujalo proc se v diskuzi pod tim clánkem alespon neozval,ze strachu nebo k tomu proste nemel co rict???Lidi odpovední za chod webu by se nad sebou mely zamyslet!CO VY NA TO?myslíte si to taky?nebo budeze sticha a budete delat jako by se nic nedelo?
MB:Asus P5Q-pro CPU:core2duo e7300 2.66@3.33 1.2V Ram:A data EE 800Mhz 2x2GBGPU:Gainward 4850 Golden sample HDD:WD black 640GB Zdroj:Thermaltake 520W
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- danny1691
- Začátečník

- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- Yngwie
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
V létě je to vždycky hodně slabé...je umění sehnat i něco na dobrého na recenzi...PRs a obchodníci leží u vody a IT v těchto vedrech zajímá opravdu hrstku lidí 
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no tak asi jak kde .... já mám přesně opačný problémYngwie píše:je umění sehnat i něco na dobrého na recenzi...
mám tu na recenzi plněj barák věcí, několik zajímavých GK, Quad SLI se mi tu válí - sem línej testovat tenhle nesmysl a čekám na Crossfire X1900XTX ... 8 zdrojů, které čekají na volno v laboratoři + 5 dalším má přijít, 4 pevné disky na velký test, několik bezdrátových setů klávesnic, sady ventilátorů, 6 párů DDR2 pamětí, 4 volanty s FF a samozřejmě aktuální Conroe + základní desky k tomu + několik základovek pro sAm2 ... atd. atd. atd. do toho všeho píšu nové aktuální sestavy, protože lidi už zase začínají mít příliš aktuální dotazy ...
tak trochu závidím pokud někdo nemá co dělat
já děkuji, upřímě nedělám to jen pro vás, ale i pro sebe. Na výsledky jsem dokonce více zvědavější než vyZornicka píše:
Vemte si příklad z tohoto článku a této stránky:
Kde autor komunikuje s lidma.
Vždy se ta recenze dělá pro nás.
http://www.ddworld.cz/content/view/84/32/1/8/
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne sob 29. črc 2006, 15:36, celkem upraveno 2 x.
- Zornicka
- Začátečník

Uplně souhlasím, že upadá, nejhorší co se mi na PCTUNINGU nelíbí je komunikace testeru/autorů článků se společností.
A pokud někdo napíše návrh na článek, at třeba na dobrý, žádná komunikace.
A pokud někdo napíše návrh na článek, at třeba na dobrý, žádná komunikace.
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6