aerocool bydream
Moderátor: L4mka
- pejsek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
aerocool bydream
Potreboval bych slyset vase zkusenosti s timto kejsem. Hlavne me zajim a jestli vibruje, pak jestli je mozne vyndat ty 3,5pozice na hdd a jestli neni problem namontovat treba silentmax silencer za predni vetrak. To je asi tak vse. Dik za odpovedi.
- wallot
- Středně pokročilý

-
ty dve pozice na disky nevyndas jsou prinytovany ale to zvladne kazdra rozbruska 
silentmax pred ten vetrak das.
zadny vibrace se neprenasej a ty pozice na disky jsou prima jelikoz disk je tam natesno takze to z nej odvadi teplo.
jedine co jsem udelal ze jsem vyndal ty tri 8cm vetraky co maj na disky foukat jinak mam vetrak vepredu, na chladici a ten svitici vzadu hezky pres regulator na 7V a je krasne ticho a to vepredu sem dal obyc xilence.
jsem maximalne spokojen
silentmax pred ten vetrak das.
zadny vibrace se neprenasej a ty pozice na disky jsou prima jelikoz disk je tam natesno takze to z nej odvadi teplo.
jedine co jsem udelal ze jsem vyndal ty tri 8cm vetraky co maj na disky foukat jinak mam vetrak vepredu, na chladici a ten svitici vzadu hezky pres regulator na 7V a je krasne ticho a to vepredu sem dal obyc xilence.
jsem maximalne spokojen
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- pejsek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pejsek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- widoq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1. Je to Bay dream (vsichni pisou Bydream a to sem este nevidel teda)pejsek píše:no poohlizim se jeste po thermaltake armor. Co je podle vas lepsi? Armor nebo bydream? U Bydream se mi moc nezda to umisteni zdroje dole. Sice si zdroj pojede v klidku na studenem vzduchu ale zas uplne nebude vyresene odsavani z kejsu ktere vlastne zustane jen na 1x120 mm vetraku.
2. Ja bych urcite sel do Armoru
- wallot
- Středně pokročilý

-
zdroj toho zas tolik nevytahne prece jen musi chladit i sam sebe a ten vzduch jde pres spoustu soucastek
jeden zadni vetrak rozhodne staci
armor je hnusnej
ale zase o neco vetsi
jo a taky bezsroubkove pripevneni karet je nahouby nektere tezsi karty to proste poradne nedrzi a jelikoz je to z plastu casem se to vyvykla
jeden zadni vetrak rozhodne staci
armor je hnusnej
jo a taky bezsroubkove pripevneni karet je nahouby nektere tezsi karty to proste poradne nedrzi a jelikoz je to z plastu casem se to vyvykla
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- pejsek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: