pc do 40000kc

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

2phz^: Mechaniku bych bral s Lightscribe - H20L , desku NE MSI, chladič Schytle mine/AC Freezer 64Pro - nebo jiný. Vesměs opakuješ co bylo napsáno. :wink:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: no jako

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

phz^ píše:Sem napsal IMHO dobrou sestavu, ale je kapku přes
Já bych jí nestavil na AM2. Core 2 Duo je lepší. Odebral bych tu zvukovku, je dobrá, ale to si radši připlatim na grafice. A chladič taky nic moc, ale na AM2 nic jiného není...
?
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Mr. Dirk píše:2phz^: Mechaniku bych bral s Lightscribe - H20L , desku NE MSI, chladič Schytle mine/AC Freezer 64Pro - nebo jiný. Vesměs opakuješ co bylo napsáno. :wink:

AC Freezer je lepsi nez Zalman CNPS9500 AM2? ehm...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

To sem neřekl. :wink: Ale za tu cenu jaký podá výkon. :wink: :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Mr. Dirk píše:To sem neřekl. :wink: Ale za tu cenu jaký podá výkon. :wink: :roll:
taky pravda ale nakonec sem bral to nejlepsi co bylo k mani ;)
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

V 11 dát synovi komp za 50k? to musej bejt buď hodně bohatý nebo hodně hloupý rodiče :roll:

Mi jsme dostali první komp asi nějakou 486, pak Pentium 166MHz a pak až náš stávající v P4 Northwood 1,8 (vybavení u všech odpovídající kvalitě procesoru - nece se mi to vypisovat) - v každym případě vždy v cenách mezi 20 a 30k s DPH - navíc to bylo dycky pro celou rodinu :( - takže prvního vlastního kompa budu mít v podstatě až teď v 19!! a to ještě za sto svátků a narozenin, Vánoc a maturit a příjimaček na VŠ dopředu :)

Holt dnešní děti se maj o poznání líp, bohužel to nedokážou ocenit (ty voe si připadám jak nějakej děda :roll: )

Edit: děkuju Mr.Dirkovi, že mi připomněl základní myšlenku, co jsem chtěl vyjádřit mym postem :) ... mělo to bejt trochu víc ironický, protože pochybuju o takové koup v 11 letechi, ale trochu jsem se zabral do vzpomínání a zapomněl jsem na to :oops:
Naposledy upravil(a) Emulgathor dne pát 28. črc 2006, 18:01, celkem upraveno 1 x.
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

phz^ píše:Taky pravda ale nakonec sem bral to nejlepsi co bylo k mani ;)
Scythe Mine je IMCO lepší než Zalman 9500AM2. :roll:
?
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Emulgathor píše:V 11 dát synovi komp za 50k? to musej bejt buď hodně bohatý nebo hodně hloupý rodiče :roll:

Mi jsme dostali první komp asi nějakou 486, pak Pentium 166MHz a pak až náš stávající v P4 Northwood 1,8 (vybavení u všech odpovídající kvalitě procesoru - nece se mi to vypisovat) - v každym případě vždy v cenách mezi 20 a 30k s DPH - navíc to bylo dycky pro celou rodinu :( - takže prvního vlastního kompa budu mít v podstatě až teď v 19!! a to ještě za sto svátků a narozenin, Vánoc a maturit a příjimaček na VŠ dopředu :)

Holt dnešní děti se maj o poznání líp, bohužel to nedokážou ocenit (ty voe si připadám jak nějakej děda :roll: )
sice mi je 16 ale zacinal sem na starym atarku(4roky) kde se gamesy nahravaly z kazety, tiskarna byla pres kopirak s 2ma jehlickama potom sme dostaly asi kdyz mi bylo 9, PII 400 TnT riva 2 32mb 256 hdd 10Gb hdd

a pred trema rokama sem si ,,koupil"(je to mysleno tak ze opravdu koupil) to co mam ted ;)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

phz^ píše:co tohle ?

MicroStar K9A Platinum - ATI CrossFire Xpress 3200
Creative Labs X-Fi Xtreme Music
Enermax EG565AX-VH(W)SFMA Coolergiant Serie 535W
Thermaltake Aquila VD1000SNA - Middletower
AMD Athlon 64 X2 4000+ (socket AM2) BOX
LG SuperMulti GSA-4167B Retail - DVD-R/+R, DualLayer
Zalman CNPS9500 AM2
HIS Excalibur X1900GT IceQ Turbo 256MB, PCI-E
Geil DIMM 2048MB DDR II 667MHz Kit (GX22GB5300DC)
Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS - 320GB SATA II

Celkem včetně DPH a recyklačního poplatku: 43 732,-
Zbytecna zvukovka,starej typ zdroje,dost predrazena 1900GT,za 10kkc mas full 1900XT..MSI :blee: LG nic moc :) celkove bida :D
Mac...
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

godlike píše:
phz^ píše:co tohle ?

MicroStar K9A Platinum - ATI CrossFire Xpress 3200
Creative Labs X-Fi Xtreme Music
Enermax EG565AX-VH(W)SFMA Coolergiant Serie 535W
Thermaltake Aquila VD1000SNA - Middletower
AMD Athlon 64 X2 4000+ (socket AM2) BOX
LG SuperMulti GSA-4167B Retail - DVD-R/+R, DualLayer
Zalman CNPS9500 AM2
HIS Excalibur X1900GT IceQ Turbo 256MB, PCI-E
Geil DIMM 2048MB DDR II 667MHz Kit (GX22GB5300DC)
Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS - 320GB SATA II

Celkem včetně DPH a recyklačního poplatku: 43 732,-
Zbytecna zvukovka,starej typ zdroje,dost predrazena 1900GT,za 10kkc mas full 1900XT..celkove nic moc :D
OT: Dobře pane učitel, dostane za 3? Nebo budete přísnější? :twisted:
?
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Gorr GrimWolf píše:**
Tvoje s Intelem :thumbsup: ;-)
Mac...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

phz^ píše:
sice mi je 16 ale zacinal sem na starym atarku(4roky) kde se gamesy nahravaly z kazety, tiskarna byla pres kopirak s 2ma jehlickama potom sme dostaly asi kdyz mi bylo 9, PII 400 TnT riva 2 32mb 256 hdd 10Gb hdd

a pred trema rokama sem si ,,koupil"(je to mysleno tak ze opravdu koupil) to co mam ted ;)
Jj kámoš měl taky Atárko, my jsme měli vlastně taky nějakou tu "věc" na kazety ale trochu jiný - prostě videohry :)

Jinak ten P4 komp mě taky něco stál, dohromady už jsem do něj dal přes 20k ze svý kapsy...když se kupoval tak jsem paltil 8k...

PS: sry za OT :oops:
fr33k
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fr33k »

godlike píše: Zbytecna zvukovka,starej typ zdroje,dost predrazena 1900GT,za 10kkc mas full 1900XT..MSI :blee: LG nic moc :) celkove bida :D
- zvukovka se mi osobne zbytecna nezda
- DVD mechanika je uz dneska spotrebak, nevidim duvod proc vzit LG.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Ehm, pokud neděláš se zvukem nebo nejsi zvukový fanatik jako můj otec, tak je na ho**o. K CS, WoW, apod. lepší zvuk nepotřebuješ. :wink:
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

fr33k píše:- zvukovka se mi osobne zbytecna nezda
Je sice pěkný, že budeš mít trochu lepší zvuk, než oproti integrovanému řešení, ale pokud máš limit musíš kvůli té zvukovce na něčem ušetřit. A on ušetřil na grafice. Pokud nemáš sluchátka za 7 000,- a výš tak to IMHO nepoznáš, ale ty FPS ano ;)

edit// překlepy
?
vEprik*bukk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vEprik*bukk »

Mr. Dirk píše:
IMHO si stejně myslím, že si ten kluk z nás dělá prd*l a nic si nekoupí

Taky máš ten dojem? :roll:

EDIT: Myslím si, že se snaží nahnat posty. :wink: Jestli ne tak se omlouvám.

EDIT2: Nejspíš jeho vysněná sestava. :lol: :lol: :lol:
deda ma tiskarnu a do ted sem hraval na kompu v kancelari ale pak se neco stalo v profibance tak nakej opravar mel jedniej napda - ze by mi koupil pc no a deda navrh ze vic jak 50 do toho neda tak si vybiram :)
Obrázek
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

promazano OT a spam
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“