Záhadné závady v PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Cooper69
- Začátečník

- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
na bratrovym PC se delo to,ze hral a restart,asi 2 roky,nekdy to padlo po hodine,nekdy vubec a nekdy po 5 minutach,proste hral (original) napr NFSMW a najednou pip a restart,tak mu rikam,ze dle me je nekde chyba a tak zkoumam mu PC vyndam vse prohlidnu cpu a tam chybela nozicka,mno znadam z5,ze by to mohlo fachat dal,a ze to dofacha do noveho PC a tri tydny po tom nepadl mno a pak sel do sberu
divne
P4 2.4GHz NW,2x512MB DDR333,GF6600GT TDH,80GB IDE
P4 2.4GHz NW,2x512MB DDR333,GF6600GT TDH,80GB IDE
- Dugles
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- amd.21
- Začátečník

no moje sestava viz.podpis nekdy proste nenajede,napise insert system disk.....
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Limoto
- Začátečník

- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
muze to delat i OC
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- amd.21
- Začátečník

vsechno jede uplne normalne,akorat mb proste nekdy disk nejak divne nacte,v biosu ma 126gb misto 160gb,a hlasi se jako prazdny.restart nepomuze,pomuze pouze vypnout a zapnout PC.btw ted uz mi to tak 2 mesice neudelalo(je to velmi vyjimecne)Limoto píše:a rozjel se predtim disk??? pokud ne tak bude slabej zdrojamd.21 píše:no moje sestava viz.podpis nekdy proste nenajede,napise insert system disk.....
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Master1
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Alianna
- Začátečník

-
- BadGuy
- Nováček

-
Skontroluj ip, mne to tiez niekedy robi, hodi mi ine IPcka, lebo mam nastavene na auto...Alianna píše:mame doma dva pc , jedno je pripojene k internetu a to druhe pres to prvni pc taky donedavna vse jelo v pohode, ted se musi druhe pc 2-3x dat restart jinak net nejede ale sit funguje,,
MB Asus P5W DH Deluxe, CPU C2D E6600 @ 3GHz, RAM Corsair 2GB 5-5-5-15 @ 866MHz, VGA ASUS GF7300, HDD1 WD Raptor 76GB SATA, HDD2 Seagate 7200.7 200GB SATA, DWD-RW LG H12L, POWER Enermax Liberty 500W, and some cathodes and fans,,,
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Windows startujou až tak na čtvrtej pokus
Vždycky se to zasekne u toho WinXP "progressbaru"...tak reset...zase zásek....reset....zásek....reset a už to fachčí
...ale PC vypínám málokdy, tak neva
Takhle to ale blbe jen když PC vychladne na pokojovou teplotu. Mám dojem, že za to může procesor s orvaným jádrem, nebo deska Abit (kondenzátory tečou jak nadržená holka)
Vždycky se to zasekne u toho WinXP "progressbaru"...tak reset...zase zásek....reset....zásek....reset a už to fachčí
...ale PC vypínám málokdy, tak neva
Takhle to ale blbe jen když PC vychladne na pokojovou teplotu. Mám dojem, že za to může procesor s orvaným jádrem, nebo deska Abit (kondenzátory tečou jak nadržená holka)
- ..::ONDRA::(?)::ONDRA:..
- Začátečník

Já nevim, jestli je to nějaká záhada ale dřív když sem měl ještě integrovanou zvukouvku, tak když sem chtěl vypnou koml tak se ukázala modrá obrazovka s nápísem něco jako "V systemu Windows byly nalezeny chyby je nutené počítač restartovat" tak sem to ze začátku restartoval a na druhej pokus se to vyplo normálně(po pár dnech mi došla trpělivos a vytahoval sem to z elektriky) ale teď jak mám novou zvukovku je problém pryč.
základka:??? procesor:AMD Duron 700 Mhz grafika:ATI Radeon 64 Mhz ram:64 Mhz+256 Mhz
disk:Samsung 10 GB zdroj:EC 250 W
disk:Samsung 10 GB zdroj:EC 250 W
- jamal_hero
- Nováček

- blesk66
- Nováček

-
Nejde!!!
Brácha sehnal starší počítač a ještě nemá internet tak prosim o radu za něj*pustil hru ta se sekla a počítač nešel nijak vypnout*odpojil ho z el. sítě,nechal 2 hodiny vypnutý*potom ho chtěl zapnout a nejde jenom bručí a normálně vypnout taky nejde*neodpálil něco?díky
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
divný bylo když jsme u kámoše odpojili počítač jeho táty, abych si moh k jeho "periferiiím" (monitor,keyboard, repráky a myš)... dva dny jsme pařili a pařili a pak jsme zapojili kabely zpátky do tátova pc a po připojení kabelu zdroje tento začal uvnitř hořet a krásně smrdět... to vše při vypnutém pc, naštěstí 
- blesk66
- Nováček

-
Re: Nejde!!!
tak díkblesk66 píše:Brácha sehnal starší počítač a ještě nemá internet tak prosim o radu za něj*pustil hru ta se sekla a počítač nešel nijak vypnout*odpojil ho z el. sítě,nechal 2 hodiny vypnutý*potom ho chtěl zapnout a nejde jenom bručí a normálně vypnout taky nejde*neodpálil něco?díky
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde!!!
pri takovem razu se muze stat hodne veci... nejlepe vyzkouset jiny zdroj jestli neshorelblesk66 píše:Brácha sehnal starší počítač a ještě nemá internet tak prosim o radu za něj*pustil hru ta se sekla a počítač nešel nijak vypnout*odpojil ho z el. sítě,nechal 2 hodiny vypnutý*potom ho chtěl zapnout a nejde jenom bručí a normálně vypnout taky nejde*neodpálil něco?díky
//edit: pokud bude ok zkousel bych dalsi komponenty... podivej i na indikacni led na desce jestli tam jsou
//edit2: priste nebud tak netrpelivy
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- blesk66
- Nováček

-
- rougress
- Nováček

-
Re: Neposlusne PC
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´BadGuy píše:No ja som mal pred rokmi takuto prihodu:
1.Zapol som pocitac, rozbehli sa disky, ale dioda na monitore stale blikala, system ani bios nenabehol...
2.To iste...
3.Niekolko krat...
4.Chytala ma zlost => Lahko som buchol do bedny
-----
fungoval iba jeden sposob:
zdvihnut prednu cast bedny do vysky okolo 5-7cm a pustit
-----
5.Vsetko v pohode nabehlo!!!
toto sa mi stalo niekolko krat, teraz to uz nerobi...
Tomu se říká tesla oprava , (asi studenej spoj)