Radeon X1800GTO / GTO2
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- dragon2001
- Začátečník
- dragon2001
- Začátečník
- godlike
- Středně pokročilý
-
- dragon2001
- Začátečník
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- dragon2001
- Začátečník
- godlike
- Středně pokročilý
-
- dragon2001
- Začátečník
- EfineSS
- Středně pokročilý
-
- froxic
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
2 dragon2001 : bych rekl ze budes mit uplne stejny kus co ja co se tyce pameti - me jde na 750 na 2.25V, ale vzhledem k tam vysoke voltazi bych rekl ze to budou 1.4ns na pokraji svych sil a ne 1.2ns - ty by prece dali vice ( i kdyz je zase pravda ze ne s timto casovanim). Ono by to totiz chtelo nejaky bios pro GTO ktery by mel 16 pipek a casovani jako XT ( to znamena hur jak to stavajici), ale problem je ten ze jak jsem zkousel to casovani menit tak se mi rosypal obraz po flashi a ne jenom me. Takze to nebude uplne jednoducha vec to casovani sladit- dalsi vec jestli by to vubec pridalo nejaky ten vykon navic. Babo rad, teda No-Xi
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- dragon2001
- Začátečník
- Meridius
- Středně pokročilý
-
Se neptej a udělej to...dragon2001 píše:PRAVĚ SE UŽ PTÁM PO NĚKOLIKÁTÉ...proč nikdo neupraví stávající bios grafiky?? Přeci není problém v Rabiteditoru zvednout jak napětí tak i frekvence a bios upravený vrátit zpět do karty???
Jinak mně ty 1,2 ns paměti jdou bez zvedání napětí na nějakých 760, ale to už opravdu dost hřejou..bez pasivů do toho nejdu. A tu turbínu poslouchat nebudu. Ty regulátory dostáváj taky na prdel. Až bude čas, tak mrknu na to stock chlazení....to chce úpravu. Jinak ta karta má u mne opravdu mínus ohledně toho, že na ní hřeje snad úplně všechno....
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- froxic
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no tak to me neprijde jako uplne idealni vec do ni davat bios se zbysenou voltazi... stejne jak jsem ve win to mam dane na 300/800 na 0.9V aby to co nejmene zralo a jak hraju tak se mi nahodi vyssi takt i voltage - vsechno automatiky pres atitooldragon2001 píše:PRAVĚ SE UŽ PTÁM PO NĚKOLIKÁTÉ...proč nikdo neupraví stávající bios grafiky?? Přeci není problém v Rabiteditoru zvednout jak napětí tak i frekvence a bios upravený vrátit zpět do karty???
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- dragon2001
- Začátečník
- Mossad
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý
-
- dady
- Nováček
-
Zdravím všechny. Konečně jsem se rozhoupal a přešel na PCIE. Hisku (údajně poslední kusy, které jsou v ČR k dispozici) mám zatím dva dny a spokojenost. Včera jsem upravoval bios na 16p a šlo to jako po másle. Ve 3DM 2005 pak 7387b bez nějakého taktování. Ati tools však nechce monitorovat teploty, otáčky ventilátoru ani napětí. Domnívám se, že bych tam musel švihnout asi přímo bios XL, do čehož se mě teda nechce. Jak řešíte další taktování vy ?? Přes Overclocker ?? Díky a mějte se.
MB: ASUS M2N-E | CPU: AMD Athlon 3500+ | Memory: 2048 Kingmax+Geil 667 | 160GB Western + 320GB Seagate | VGA: His x1800GTO ICEQ with 16p | Case+Zdroj : JNC 8627 + AKASA 400W - BKEUV3
- MireC22
- Začátečník
-
- godlike
- Středně pokročilý
-
- Pavlis
- Začátečník
-
mno pokud chces atitools tak musis opravdu dat xl bios s gto to zatim neslo, jinak bys musel kombinovat s overclockerem , ale flash biosu neni nic tezkeho ani se nemusis niceho obavat a prace pouze s ati tools za to stojidady píše:Zdravím všechny. Konečně jsem se rozhoupal a přešel na PCIE. Hisku (údajně poslední kusy, které jsou v ČR k dispozici) mám zatím dva dny a spokojenost. Včera jsem upravoval bios na 16p a šlo to jako po másle. Ve 3DM 2005 pak 7387b bez nějakého taktování. Ati tools však nechce monitorovat teploty, otáčky ventilátoru ani napětí. Domnívám se, že bych tam musel švihnout asi přímo bios XL, do čehož se mě teda nechce. Jak řešíte další taktování vy ?? Přes Overclocker ?? Díky a mějte se.