opera nijak placená není, je free.Harold píše:A jak se dá ten Fire Fox tunit. A ještě jsem se chtěl zeptat, jak je ta Opera placená.
tunit "Fire Fox" můžeš ale nic platný ti to nebude

Kdyby jsi si ten thread přečetl, tak by jsi možná něco zjistil ...Harold píše:A jak se dá ten Fire Fox tunit. A ještě jsem se chtěl zeptat, jak je ta Opera placená.

1) Je to Firefox a rozšiřovat jej lze pomocí plug-inů a skinů, stačí projít tento thread.Harold píše:A jak se dá ten Fire Fox tunit. A ještě jsem se chtěl zeptat, jak je ta Opera placená.

Tools -> Appearance -> Toolbars -> zapni View Bar - mělo by tam být okýnko na hledání ve stráncePetr Přibyl píše:Nevíte jak v opeře nastavit, aby když chci vyhledávat text na stránce tak stačilo pouze psát jako ve firefoxu a nemusel sem zadatávat ctrl+F?

Jo a tohle taky funguje s . a ,€agle píše:Nebo stisknout / na numpadu a pak normalne psat, pro "interaktivni" vyhledavani

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

Opera není kompatibilní s naprostou většinou JavaScriptových editorů...AJAX jí zrovna taky moc nesvědčí (i když už se to zlepšuje).honny píše:Opera není kompatibilní s Wordpressem, proto i já, většinový Operista (ve jménu hesla "Opera sux, ale ze všech nejmíň"), používám na Wordpress Firefox (popř. Seamonkey aka Mozilla Suite). Bohužel.

proto programátoři (zdravím k23Nidzo píše:Opera není kompatibilní s naprostou většinou JavaScriptových editorů...AJAX jí zrovna taky moc nesvědčí (i když už se to zlepšuje).honny píše:Opera není kompatibilní s Wordpressem, proto i já, většinový Operista (ve jménu hesla "Opera sux, ale ze všech nejmíň"), používám na Wordpress Firefox (popř. Seamonkey aka Mozilla Suite). Bohužel.

Proto používám FFzombux píše:proto programátoři (zdravím k23) používají při tvorbě webů spíš gecko, jeho podpora javascriptu je lepší. opera je zas lepší pro usery na browsení

to mně dělá taky a to mám Operu 9.21karf píše:a (nevím, jestli se to tu už neřešilo) na mapách seznamu
www.mapy.cz
mi nejde pravým tlačítkem zmenšovat měřítko - zobrazí se klasicky pravý menu.
mam opera 9.01.8552