Zdravim,
titulek vypovídá za všechno, muj kompl by tuhle podelanou hru měl v poho utáhnout třikrát ale z neznámiho duvodu tomu tak není. Davno jsme to dohral a jen se k tomu chci vrátit tak jsem to nainstaloval, ale při spuštění mi to jen hodí ono s nápisem nahoře: Microsoft Visual C++ Runtime Library. A v okně je:
Runtime error!
Program: C:\Program Files\Max Payne\MaxPayne.exe
abnormal program termination
No,vubec to nechapu...každa jina hra mnohem naročnější mi v poho valí.
Hned co to hodi tuhle hlášku se dole taky zobrazí na liště vedle hodin keci o tom že hodnota virtuální pamění je příliš malá...ale to je debilovina. Te mam až dost. Dřiv jsem to hrál uplně v pohodě tak nevim v čem je najednou problem. plís help...
Problem se spuštěnim primitivního Max Payna 1
Moderátor: Baneshee
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem se spuštěnim primitivního Max Payna 1
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem se spuštěnim primitivního Max Payna 1
TO sem už řešil u kamaradovo PC v sekci Operační systémy, nikdo neví proč, nekomu to na XP jede nekomu ne:( je to starší hra a problem je v kompatibilite OS režim kompatibility tady ovšem nefunguje...Challenger_CZ píše:Zdravim,
titulek vypovídá za všechno, muj kompl by tuhle podelanou hru měl v poho utáhnout třikrát ale z neznámiho duvodu tomu tak není. Davno jsme to dohral a jen se k tomu chci vrátit tak jsem to nainstaloval, ale při spuštění mi to jen hodí ono s nápisem nahoře: Microsoft Visual C++ Runtime Library. A v okně je:
Runtime error!
Program: C:\Program Files\Max Payne\MaxPayne.exe
abnormal program termination
No,vubec to nechapu...každa jina hra mnohem naročnější mi v poho valí.
Hned co to hodi tuhle hlášku se dole taky zobrazí na liště vedle hodin keci o tom že hodnota virtuální pamění je příliš malá...ale to je debilovina. Te mam až dost. Dřiv jsem to hrál uplně v pohodě tak nevim v čem je najednou problem. plís help...
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

Me tu hru stacilo "opatchovat" a bylo po problemech s XP...
http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... ch101.html
http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... ch101.html
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
diky moc, tohle mi pomohlo!cool.user píše:zkus pridat do zastupce parametrKód: Vybrat vše
-skipstartup
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert