Problem se spuštěnim primitivního Max Payna 1

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem se spuštěnim primitivního Max Payna 1

Příspěvek od Challenger_CZ »

Zdravim,
titulek vypovídá za všechno, muj kompl by tuhle podelanou hru měl v poho utáhnout třikrát ale z neznámiho duvodu tomu tak není. Davno jsme to dohral a jen se k tomu chci vrátit tak jsem to nainstaloval, ale při spuštění mi to jen hodí ono s nápisem nahoře: Microsoft Visual C++ Runtime Library. A v okně je:
Runtime error!
Program: C:\Program Files\Max Payne\MaxPayne.exe
abnormal program termination

No,vubec to nechapu...každa jina hra mnohem naročnější mi v poho valí.
Hned co to hodi tuhle hlášku se dole taky zobrazí na liště vedle hodin keci o tom že hodnota virtuální pamění je příliš malá...ale to je debilovina. Te mam až dost. Dřiv jsem to hrál uplně v pohodě tak nevim v čem je najednou problem. plís help...
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem se spuštěnim primitivního Max Payna 1

Příspěvek od Dzin »

Challenger_CZ píše:Zdravim,
titulek vypovídá za všechno, muj kompl by tuhle podelanou hru měl v poho utáhnout třikrát ale z neznámiho duvodu tomu tak není. Davno jsme to dohral a jen se k tomu chci vrátit tak jsem to nainstaloval, ale při spuštění mi to jen hodí ono s nápisem nahoře: Microsoft Visual C++ Runtime Library. A v okně je:
Runtime error!
Program: C:\Program Files\Max Payne\MaxPayne.exe
abnormal program termination

No,vubec to nechapu...každa jina hra mnohem naročnější mi v poho valí.
Hned co to hodi tuhle hlášku se dole taky zobrazí na liště vedle hodin keci o tom že hodnota virtuální pamění je příliš malá...ale to je debilovina. Te mam až dost. Dřiv jsem to hrál uplně v pohodě tak nevim v čem je najednou problem. plís help...
TO sem už řešil u kamaradovo PC v sekci Operační systémy, nikdo neví proč, nekomu to na XP jede nekomu ne:( je to starší hra a problem je v kompatibilite OS režim kompatibility tady ovšem nefunguje...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

tak zkus tu virtuální paměť úplně vypnout. sice máš málo ram ale mohlo by to jít.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Me tu hru stacilo "opatchovat" a bylo po problemech s XP...
http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... ch101.html
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

zkus pridat do zastupce parametr

Kód: Vybrat vše

-skipstartup
0118 999 881 999 119 7253
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Challenger_CZ »

cool.user píše:zkus pridat do zastupce parametr

Kód: Vybrat vše

-skipstartup
diky moc, tohle mi pomohlo!
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“