Dobrý den,
pro kamarádku potřebuji vybrat notebook na základní kancelářské práce (MS Office), přehrávání nějakého toho DVD a divx a občasnou úpravu fotek z dovolené.
Uvažuji, zda koupit nějaký repas nebo údajně nepoužitý notebook a nebo raději jít do nového. Prioritami jsou spolehlivost, kvalita zpracování a pokud možno co nejvyšší možná výbava (DVD RW, Bluetooth, čtečka karet apod.) Samozřejmě čím nižší cena tím lépe. Vůbec nemám zatím představu, co by se tak nějak hodilo.
Za Vaše rady předem děkuji.
Notebook na kanc. práce, movies, úpravy fotek do 20.000
Moderátor: Don
- antron
- Nováček

-
- lolo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tvojim poziadavkam vyhovuje vela notebookov pozri sa sem tu je ich niekolko do 20000KČ: http://www.alza.cz/18843464/notebooky-d ... ncelar.htm
Už to tak bude 
- antron
- Nováček

-
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych vybíral notebook s 512 MB RAM, novějším procesorem - Celeron M4xx nebo nový Sempron, sice by stačily ale vyhnul bych se GK od SiS. Takže asi nějaký HP nx6310 (asi bude zapotřebí koupit ještě jeden paměťový modul), nx6325 (nejlevnější lehce přes 20k) nebo starší nx6125, Asus A3HF, A6M, A6RP možná i nějakou Toshibu. Pokud by bylo možný připlatit tak HP dělá nx7400 a nx6310 s procesory Core Solo lehce nad 20k (+2k) - myslím, že s ohledem na výdrž by se to vyplatilo.antron píše:OK, a mel by nekdo nejaky dobry tip dle svych vlastnich zkusenosti - je jich preci jen mnoho ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- antron
- Nováček

-
Par novych poznatku, v pripade nesouhlasu mi je prosim vyvratte.
K notebooku budu muset jeste pripocitat OS XPH, pocitam min. 2000 jako OEM - ty HP 6310 a 7400 mi padly do oka hned, ale je fakt, ze neco jineho bych si koupil ja, a neco jineho "staci" kamaradce jako office PC.
512 MB RAM je uz dnes asi podminkou, v uvahu pripadaji zrejme znacky HP, IBM, ASUS diky kvalite zpracovani, mel jsem moznost mit na chvili v ruce Acer a fakt se mi nezdalo uz jen vrzani plastu...
Nevim proc, ale nespatruji zadnou vyhodu v sirokouhlem LCD, da se na to zvyknout a v cem je lepsi ?
Diky moc za pomoc pri vyberu.
K notebooku budu muset jeste pripocitat OS XPH, pocitam min. 2000 jako OEM - ty HP 6310 a 7400 mi padly do oka hned, ale je fakt, ze neco jineho bych si koupil ja, a neco jineho "staci" kamaradce jako office PC.
512 MB RAM je uz dnes asi podminkou, v uvahu pripadaji zrejme znacky HP, IBM, ASUS diky kvalite zpracovani, mel jsem moznost mit na chvili v ruce Acer a fakt se mi nezdalo uz jen vrzani plastu...
Nevim proc, ale nespatruji zadnou vyhodu v sirokouhlem LCD, da se na to zvyknout a v cem je lepsi ?
Diky moc za pomoc pri vyberu.