Avance A007 CatPaw (nove foto 14.8.06)
Moderátor: L4mka
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ono na poradi v podstate nezalezi co ? ale tu "kaskadu" kolinek od radiatoru k cpu asi budu muset zachovat, se zbytkem si jeste pohraju...
//pohral jsem si a asi to necham tak jak to je, i kdyz prohodim chipset a gpu,tak prijdu jenom o 2 kolena a to zas takovy rozdil neni... porad se mi ta zkuena hadice lame
///sem nasranej,priste kupuju 10/14 hadice
//pohral jsem si a asi to necham tak jak to je, i kdyz prohodim chipset a gpu,tak prijdu jenom o 2 kolena a to zas takovy rozdil neni... porad se mi ta zkuena hadice lame

///sem nasranej,priste kupuju 10/14 hadice

- =WiSh=
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dil to tak ma
ja bych to asi nespajel dohromady, ale vypada to docela solidne..
btw,http://img48.imageshack.us/my.php?image=testcool9oi.jpg
zkousel jsem tam dat nejaky prebytecny hardware,aby to nevypadalo tak prazdny a myslim ze az tam dam svuj normalni hw a vsechny kabely a flexa,tak se ty kolena uplne ztrati
edit: jak teda s tou expanzkou ? mam tu 4mm plexi,tak nevim :-/

btw,http://img48.imageshack.us/my.php?image=testcool9oi.jpg
zkousel jsem tam dat nejaky prebytecny hardware,aby to nevypadalo tak prazdny a myslim ze az tam dam svuj normalni hw a vsechny kabely a flexa,tak se ty kolena uplne ztrati

edit: jak teda s tou expanzkou ? mam tu 4mm plexi,tak nevim :-/
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
...komplet celý trubkoví z mědi bude mít menší tlakovou ztrátu, než-li kolínka spojená silikonovýma hadičkama...nicméně tohle řešení je pořád lepší než zohýbaná silikonová či jiná hadice - alespoň z hlediska průchodnosti...
...kaskáda se mi líbí, ale možná bych se nebál a rovný kusy hadice nahradil Cu trubkou a spájel...ušetříš spoje a trochu zlepšíš průtok...a možná to bude vypadat i líp...
...btw - plexi deska pod MB je rulezzní...
...kaskáda se mi líbí, ale možná bych se nebál a rovný kusy hadice nahradil Cu trubkou a spájel...ušetříš spoje a trochu zlepšíš průtok...a možná to bude vypadat i líp...
...btw - plexi deska pod MB je rulezzní...

POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no ta deska z plexi je fakt dobrej napad to presne potrebuju do sveho noveho modua tak dekuju za radu. ja si furt lamal hlavu jak to udelat.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
...megaloool...
...teď jsem se na tu fotku podíval znova a to, co jsem původně považoval za plexi-desku je jen prolis v plechu...
...se stydim...

POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
- saboo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý
musim souhlasit s naztorem nekolika ldasich co jsem cetl ze ty hadice jsou pekne hnusne a neefektivne spojene.
dnes se dela vodni chlazeni i pro shuttle PC, takze vymluva ze mas malou case je celkem mimo
jinak ja mel taky vodni chlazeni v malem case a vlezlo se tam bez tech hnusnych kolinek a bylo tam tolik mista ze bych ho tam dal 3x.
kdyby si to prepracoval, jisto by to vypadalo mnohem lip. ale to je jen muj nazor ^_^
dnes se dela vodni chlazeni i pro shuttle PC, takze vymluva ze mas malou case je celkem mimo

jinak ja mel taky vodni chlazeni v malem case a vlezlo se tam bez tech hnusnych kolinek a bylo tam tolik mista ze bych ho tam dal 3x.
kdyby si to prepracoval, jisto by to vypadalo mnohem lip. ale to je jen muj nazor ^_^
- fast4shoot
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že kdyby se ty hadice nějak pořádně namontovaly, tak by to mohlo být dobrý a snížení průtoku přece jenom nebude tak strašný
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+, RAM: 1GB DDR2 533MHz, VGA: HIS ExcalibuR 9250 256MB, 240/400 @ 290/440, HDD: Western Digital WD80, Repra: M-Audio DX4, Zvukovka: M-Audio Delta 1010LT
Moje modifikace hry Half-Life: Near the explosion.
Moje modifikace hry Half-Life: Near the explosion.
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
http://www.alphacool.de/xt/images/produ ... /759_0.jpg
30 euro za to nedam, ale myslim ze by to k modu krasne zapadlo co myslite vy? tlapka na boku,cerna case s se stribrnym krytem radiatoru na vrchu by byla barevne sladena s cernostribrnym predkem a mechanikami
30 euro za to nedam, ale myslim ze by to k modu krasne zapadlo co myslite vy? tlapka na boku,cerna case s se stribrnym krytem radiatoru na vrchu by byla barevne sladena s cernostribrnym predkem a mechanikami

- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ještě žiju :)

co vy na to ?
A tudlenc to vypadá z druhý strany takto (chybějícího displeje si nevšímejte, trošku jsem si hrál)

Použil jsem samolepící fólii, je to pro mě jako studenta levnější varianta.. je možná trošku méně odolná než barva,ale bubliny tam nemám (njn, máma aranžérka

/z pohledu bočnice fotku nedám abyste se ne

//a taky by to chtělo nastříkat druhou mechaniku
- Sweet_Acid
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Sweet_Acid
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jafný, ale takhle se mi to líbí nejvíc, naleštěný pelxi :)jinak ta pravá strana toho kejsu je fakt luxus ...
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:

To já jen jako že ještě žiju... pomalu ale jistě

//case je trošku omlácená a zaprasená, přecejen cestuju.. ještě je potřeba uklidit kabely a udělat nějakou pořádnou ďouru na airflow

jo a prosím stoobiho nebo někoho z modů aby tu trošku promáznul OT, přecejen deset stránek a přitom hovno práce

//Stoobi - promaz OT - a příště si ho tu v takový míře nedělej ty sám!!!