Chladič Scythe Ninja!
Moderátor: morke
- Webbik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, uvažuju o tomhle chladiči a mám jen jednu obavu, a to aby se mi vešel do skříně....Mohl bych poprosit některého hodného a ochotného majitele Scythe Ninja, aby mi změřil u sebe ve skříni komplet výšku chladiče včetně větráku nad MB, tzn. kolik budu potřebovat vzdálenost mezi základovkou a bočnicí skříně?
Děkuji, budu Vám vděčný do nejdelší smrti.....
A další dotaz....zkoušel už někdo dávát Ninju na AM2 ? Jde nebo nejde, příp, za jakých podmínek ?
Díky
Děkuji, budu Vám vděčný do nejdelší smrti.....
A další dotaz....zkoušel už někdo dávát Ninju na AM2 ? Jde nebo nejde, příp, za jakých podmínek ?
Díky
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Webbik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- johnici
- Začátečník

-
Vejde se mi Ninja i s větrákem do této skříně http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10470 ? A pokud ano, kolik mi zustane místa od bočnice skříně k chladiči? Díky moc za odpověď
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- johnici
- Začátečník

-
Ten case má šířku 19 cm a ten chladič (pasiv) má 15 cm, když k tomu připočtu větrák + tloušťka základní desky + místo za základní deskou, tak jsem měl strach jestli to vyjde.Lukke píše:Nevidím důvod, proč by se neměl vejít...
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník

jestli ma sirku 19 cm, tak se ti tam vleze, ale mraky mista tam mit nebudes ani omylem. sam jsem si ninju s riskem koupil do 18 cm skrine a tam se nevesel. chybeli mu tak 3-4 mm, abych zavrel case.johnici píše: Ten case má šířku 19 cm a ten chladič (pasiv) má 15 cm, když k tomu připočtu větrák + tloušťka základní desky + místo za základní deskou, tak jsem měl strach jestli to vyjde.. chtěl bych sestavit novej počtač, takže nemám možnost to přeměřovat. všechny komponenty bych kupoval najednou.
- johnici
- Začátečník

-
No jo, ale tvoje skříně maji udávanou šířku 20,5 cm, což je o 1.5 cm víc než ten thermaltake swing. Abych řekl pravdu tak mam trochu obavy, abych nekoupil něco co mi tam nakonec nevleze.Lukke píše:Johnici - tam budeš mít místa řekl bych ještě mraky... Např. já je tu mám v case Thermaltake Armor a Coolermaster Centurion 5 a do obou se Ninja vejde s přehledem...
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Butch
- Středně pokročilý

?
Ja mam s ninjou SD 3700+@ 2,75Ghz na 1,57V maximalne 50-52°C v nekolikahodinovem burnu. V klidu do 40°C
Pouzivam jeden Revoltec chladic 12cm.
Je to nejlepsi vzduchove chlazeni co existuje.
S ninjou teploty pres 65°C jsou nesmysl. Pokud tedy nemas kolem 45°C v case, pak by to odpovidalo.
Nejedes na Ninjovi nahodou pasivne? To by pak teplota pri spatne vetranem case odpovidala.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pasivne nejedu, mam Ninja Plus, ktaze vetrak uz tam je, je pravda ze vsechny fany v case mam na minimum, ale i tak to moc topi, mel sem tam jiny procak a topilo to taky tak, zmenil jsem procak, dal jsem znova pastu, jenom tenkou vrstvu po cele plose a zase takove teploty... a pritlak chladice je imho dost velky, protoze nasadit Ninja na procak neni jen tak...

- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prave to sem si taky rikal...Cujo píše:otazka jestli neni vadna heatpipe
A s tou pastou... stribrnou bych tam teda moc necpal, mel sem ji na grafice pod originalnim chladicem a je to pekna sracka... a vim jak se ma roztirat pasta, je tam tenka vrstva po cele plose, vypada to asi jako toto
- Butch
- Středně pokročilý

Ninja JE lepsi nez Noctua a TT big typhoon.Cujo píše:...
a rikat ze ninja je urcite nejlepsi i s ohledem na noctuu a TT big typhoon je uplne uhozene
Pri extremni voltazi se na nej tyto dva chladice necapou.
Viz:
http://www.dzikie.net/index.php?art=zal ... ue&cpage=1
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06