No já musím souhlasit s tím co je napsáno výše... Ta hra totálně nemá dotaženou kompatibilitu... Stáhl jsem to menší demo, bez problému a po spuštění mám taky jen hlášku restoring, please wait ... A nic.. disk nic nedělá, ale když dám alt+tab a pak jsem se tam vrátil zpět, tak tam menu bylo, dokonce se ozvala i na sekundu hudba ale pak zase nic. Mohl jsem jen hýbat myší... Takže to by měli chlapci opravit, protože mým compem to rozhodně není.. Minimální požadavky splňuju, ovladače mám aktuální a win zaprasenej rozhodně nemám. Takže to mě docela zklamali....
EDIT : to s tím alt+tab mi šlo jen u 800x600 v 1024x768 jsem se do hry už zpět nedostal...
EDIT2: ok, problém vyřešen.. Je docela dost možný, že máte nainstalovaný objectdock, případně windowsblinds.. Tyhle 2 softy mi dělaj problémy ve videích a tady taky.. Takže pokud něco takovýho máte, tak vypněte objectdock a skin winu vraťte taky na default.. Už mi to jede, teda aspoň menu

Jdu to prubnout pořádně...
no a EDIT3: tak hra je to zajímavá... ale podle mě to na farcry graficky nemá v žádném případě. Sviští to pěkně, ale už se mi to stihlo jednou kousnout a pomohl jen reset... Bullettime je na mě moc krátký, fyzika je super, náročný to taky moc není.. Měl jsem všechno na max (jen AA asi nefungoval, protože na nVidiích HDR+AA většinou nejde), 1024x768 a držel jsem se na nějakých 30-40fps.. Podle mě to zase taková pecka není, ale špatný to taky není...