El Matador

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

El Matador

Příspěvek od Thellwin »

Právě vyšlo demo na tuto (nevím jak moc očekávanou) česku hru. Já její vývoj sleduju už hodně dlouho, ani ne tak proto, že bych se na ní nějak extra tešil, ale je to česká hra a tak mě zajímá, jak uspěje.

Minimální požadavky - procesor Intel nebo AMD 2 GHz, 3 GB volného místa na disku, 512 MB RAM, grafická karta 128 MB s podporou AGP a kompatibilní s DX 9.0c (GF4 nebo Radeon 8500 a vyšší)

Doporučené požadavky - procesor Intel nebo AMD 2,8 GHz, 1024 MB RAM, 3 GB volného místa na disku, grafická karta 256 MB (GF 6600 GT nebo Radeon 9800 Pro a vyšší) kompatibilní s DX9.0c

Ve skuečnosti vyšly dema dvě, každé ma velikost skoro 1GB ale nemůžou být nainstalovány současně.

Asi to na GF 6200TC nebude nic extra, ale zkusím to :)

Více ZDE
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Stahnul jsem jedno s dem a je to dobrý.Líbí se mi to.Trochu mi akorát přijde nevyladěný pohyb kamerou,je to takový kostrbatý.Z Maxe,Splintera,Hitmana jsem zvyklej na větší plynulost,ale jinak moc hezký.Dovolím si tvrdit,že to má jednu z nejhezčích grafik,jaký jsem doposud viděl.Tak,jak to vypadá na screenech skutečně vypadá i hra samotná,vypadá to všechno dost realisticky.Přitom to na mé konfiguraci běhá 1600x1200 na max.detaily,FSAA on (nevím kolikrát,je tam jen políčko k "zafajfkování"),16xAF,soft shadows on - 35-85 fps,ani v přestřelkách ty framy moc neklesaj.Asi to bude chtít trochu vyladit nebo natweakovat,občas se při rychlym otočení trhne obraz i ve vysokých framech.Jinak z grafiky v tutoriálu ve výcvik.táboře jsem si mírně uslint .fakt peklo,sytý textury,nádherný barvy,do plný jdu na 100% :up:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Swat píše:Stahnul jsem jedno s dem a je to dobrý.Líbí se mi to.Trochu mi akorát přijde nevyladěný pohyb kamerou,je to takový kostrbatý.Z Maxe,Splintera,Hitmana jsem zvyklej na větší plynulost,ale jinak moc hezký.Dovolím si tvrdit,že to má jednu z nejhezčích grafik,jaký jsem doposud viděl.Tak,jak to vypadá na screenech skutečně vypadá i hra samotná,vypadá to všechno dost realisticky.Přitom to na mé konfiguraci běhá 1600x1200 na max.detaily,FSAA on (nevím kolikrát,je tam jen políčko k "zafajfkování"),16xAF,soft shadows on - 35-85 fps,ani v přestřelkách ty framy moc neklesaj.Asi to bude chtít trochu vyladit nebo natweakovat,občas se při rychlym otočení trhne obraz i ve vysokých framech.Jinak z grafiky v tutoriálu ve výcvik.táboře jsem si mírně uslint .fakt peklo,sytý textury,nádherný barvy,do plný jdu na 100% :up:
Tak to jsi mě naladil :) ...Který z těch dem jsi hrál? Doufám, že něco vyjde na dalším Levelu/Score, páč nemám možnost si to stáhnout...Ale vypadá to na další z mála dobrých českých počinů :up:
Naposledy upravil(a) Rajče dne pon 28. srp 2006, 12:28, celkem upraveno 1 x.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hrál jsem to první,to větší - 967 MB.Obsahuje tutoriál ve výcvikovym táboře na Kostarice a jednu misi v přístavu.Dost se mi to líbí,je to takovej Max Payne 3 :oops: ,pobereš klidně osm kvérů naráz,bullettime a ragdoll samozřejmě nechybí.Grafika nádherná,myslím,že si to zahraje každej,nebude to hw nijak extra náročný,ze srandy jsem zkusil vše na low a vypadá to pořád velice dobře i v 1024x768 bez FSAA,bilinear a na low detaily má ta grafika úroveň.Jdu do toho!!!!!!!!! :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Tak tejto hre predpovedam ze to bude obrovsky hit ale za predpokladu ze to nebude moc kratke. Grafika perfektna,Fyzika ako ma byt a hratelnost to ma bohovsku. Ma to sice par musiek ,by som povedal ze blsiek, ale paci sa mi to . Hral som obe dema a nadherne je spravena aj voda v prvom deme.Ja sa na to tesim . Graficky suhlasim s tym ze je to jedna z najlepsich grafik aka bola urobena a mozno aj najlepsia... Na mojej zostave to frci na very high detail v rozliseni 1600x1200 so zapnutym Antialiasingom a j softshadows uplne plynule takze to pojde aj na slabsich zostavach...
XBOX360
Malkovich
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malkovich »

Tak jsem sosnul obě dema a i když jsem je nezávisle na sobě,tedy každé zvlášť nainstaloval,tak se mi vždy ukázal jen úvod a potom nějaká hláška abych chvíli počkal.Tím to končilo.Stáhnul jsem to z těchto stránek.
http://pc.hrej.cz/hry/akce/3rd-person/e ... 1_eng.zip/
Přitom F.E.A.R. Combat,Call of Duty 2,Far Cry,Half Life 2 a další jedou bez problémů v rozlišení 1280x1024 s vysokými detaily úplně bezproblémově. :evil: :sad:

CPU AMD Athlon 64 3000+, Arctic Cooling Freezer 64Pro, ,MBGigabyte GA-K8N Ultra-9,GF Gigabyte 7600 GT ,Case Gigabyte AURORA, 4xKingston 512MB DDR400 PC3200 CL2.5,1x HDDSeagate 80GB Sata I,2x HDDSeagate 320GB 16MB Sata II,2xexterní HDD WD250GB
,Samsung SyncMaster 226BW,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX,Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Music, DVD±R LG GSA-4167B,zdroj Fortron Epsilon 600W ,Windows XP Pro SP2,Mouse Logitech MX518,STEELPAD Qck,Logitech Media Keyboard Elite CZ
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mě to nejde ani spustit

Příspěvek od blackshadow »

nevíte kde je problém když ani jedno demo mi po nainstalování nejde vůbec spustit? kliknu na ikonku a nic. Ovladače mám nejnovější. Díky za všechny rady
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Malkovich píše:Tak jsem sosnul obě dema a i když jsem je nezávisle na sobě,tedy každé zvlášť nainstaloval,tak se mi vždy ukázal jen úvod a potom nějaká hláška abych chvíli počkal.Tím to končilo.Stáhnul jsem to z těchto stránek.
http://pc.hrej.cz/hry/akce/3rd-person/e ... 1_eng.zip/
Přitom F.E.A.R. Combat,Call of Duty 2,Far Cry,Half Life 2 a další jedou bez problémů v rozlišení 1280x1024 s vysokými detaily úplně bezproblémově. :evil: :sad:
dela me to to co tobe..... takze super demicko.. stahuju 3 hodky a ted to nepustim... jenom to pise please wait
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

from_CZ píše:jenom to pise please wait
Zkusil bych dlouho počkat. Mě to například dělalo demo PES 5.
?
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

hmmm.. zkusim to nechat tak 5 minut no..
Malkovich
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malkovich »

Po 20 minutách ohrýzávání nehtů klasika- Ctrl+alt+Delet a hurá z demíčkem do košíku. :evil: :wink: :roll:
Please with.... a černá obrazovka.Asi se soudruhům z Plastic Reality Technologies něco nepovedlo,že?
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Asi to tak bude..... ale jak to nejak obejit? Maji vubec nejake forum s troubleshotingem?
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

u mna ziaden problem so spustenim, akurat pri instalacii som musel cakat asi 3 minuty, kym sa to vobec rozbehlo....
co sa tyka samotnej hry, tak grafika je uplne uzasna...vela ludi ospevuje Just Cause ako dvojnika Far Cry...no nech si kazdy urobi usudok sam. El Matador je na tom s grafikou tak 10 krat lepsie nez Just Cause..tak si teda skuste predstavit porovnanie s Far Cry...
no hratelnost je dobra, paci sa mi vyladenie citlivosti na zasach. ci uz nepriatela alebo hlavneho hrdinu. ziadne 2 minutove davky sa nekonaju. kazdy pada dole, tak akoby padol aj v skutocnosti.

celkovo len mozem povedat, ze mi to hratelnostou pripomina uspesnych Freedom Fighters, ale je to pre mna este omnoho lepsie. Smekam klobouk pred tvorcami, vyzera to na paradnu hru..

na koniec pripominam, ze som hral to vacsie demo. to v pristave- 967MB (?)
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
michalpuk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michalpuk »

Ktere s teh 2 dem je lepsi,protoze se mi nechce stahovat obe ?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

No já musím souhlasit s tím co je napsáno výše... Ta hra totálně nemá dotaženou kompatibilitu... Stáhl jsem to menší demo, bez problému a po spuštění mám taky jen hlášku restoring, please wait ... A nic.. disk nic nedělá, ale když dám alt+tab a pak jsem se tam vrátil zpět, tak tam menu bylo, dokonce se ozvala i na sekundu hudba ale pak zase nic. Mohl jsem jen hýbat myší... Takže to by měli chlapci opravit, protože mým compem to rozhodně není.. Minimální požadavky splňuju, ovladače mám aktuální a win zaprasenej rozhodně nemám. Takže to mě docela zklamali....

EDIT : to s tím alt+tab mi šlo jen u 800x600 v 1024x768 jsem se do hry už zpět nedostal...

EDIT2: ok, problém vyřešen.. Je docela dost možný, že máte nainstalovaný objectdock, případně windowsblinds.. Tyhle 2 softy mi dělaj problémy ve videích a tady taky.. Takže pokud něco takovýho máte, tak vypněte objectdock a skin winu vraťte taky na default.. Už mi to jede, teda aspoň menu :) Jdu to prubnout pořádně...

no a EDIT3: tak hra je to zajímavá... ale podle mě to na farcry graficky nemá v žádném případě. Sviští to pěkně, ale už se mi to stihlo jednou kousnout a pomohl jen reset... Bullettime je na mě moc krátký, fyzika je super, náročný to taky moc není.. Měl jsem všechno na max (jen AA asi nefungoval, protože na nVidiích HDR+AA většinou nejde), 1024x768 a držel jsem se na nějakých 30-40fps.. Podle mě to zase taková pecka není, ale špatný to taky není... :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

me bohuzel hra nesedla :( zvlast nejak to ovladani... u Max Paynea 2 se mi to hralo lip.....
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Walker píše:me bohuzel hra nesedla :( zvlast nejak to ovladani... u Max Paynea 2 se mi to hralo lip.....
Souhlas. A MP2 byl zajímavější, hlavně co se týče příběhu. Tam mě fakt zajímalo jak to dopadne, tady je to nezáživný. Prostě střílečka...

EDIT : mno tak jsem si to pořádně teď zahrál a musím říct, že to větší demo (přístav) je o hodně lepší než to menší... Docela mě to tam i bavilo a graficky to tam taky vypadá pěkně.. Jinak bullet time tam zas tak krátký není jak jsem psal.. Nevěděl jsem, že se to dá zpomalit i tabem :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
pidrik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od pidrik »

uz sa tesim na full verziu tejto gamesky :-D
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

:) mate niekto cesky dabing prosim?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

Ako mi to pojde na BArtonovi 2500 + 512 MB RAM a Radeon 9800 pro na defaulte ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“