Klávesnice s USB HUBem a podsvícením

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Lama99%
Nováček
Nováček

Klávesnice s USB HUBem a podsvícením

Příspěvek od Lama99% »

Běžně existují klávesnice s USB hubem a klávesnice podsvícené. Já bych ale potřeboval mít tyto dvě funkce v jediné klávesnici. Poradíte mi, kde ji najít?

Dále by mě zajímalo, jestli existuje USB klávesnice s vlastní zvukovkou a vestavěnými repráky, nebo alespoň klávesnice s vestavěnými repráky bez zvukovky (připojitelná ke zvukovce v PC).

V ideálním případě by se mi hodila klávesnice, která má všechny čtyři funkce (podsvícení, HUB, zvukovka, repráky).

Díky
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

no o to by som mal zaujem aj ja....
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Klávesnice s USB HUBem a podsvícením

Příspěvek od SpeedyGT »

Lama99% píše:Běžně existují klávesnice s USB hubem a klávesnice podsvícené. Já bych ale potřeboval mít tyto dvě funkce v jediné klávesnici. Poradíte mi, kde ji najít?

Dále by mě zajímalo, jestli existuje USB klávesnice s vlastní zvukovkou a vestavěnými repráky, nebo alespoň klávesnice s vestavěnými repráky bez zvukovky (připojitelná ke zvukovce v PC).

V ideálním případě by se mi hodila klávesnice, která má všechny čtyři funkce (podsvícení, HUB, zvukovka, repráky).

Díky
Repráky na klavesnici sem teda eště neviděl ale to ostatní by se dalo, je to teda trošku dražší, ale zato máš parádní klavesnici...
Logitech G15
Obrázek
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34251
, stojí přes 1800,- Je komplet podsvícena modře, má 18 programovatelných kláves, 2x USB a jako třešničku na dortu má LCD display nazvanej GamePanel...zatim moc věcí na nej nejde ale je tam :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Gamesy se na tom hrajou skvěle, ale moc dobře se mi na tom nepsalo, mám raději "nízkej zdvih"
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“