Běžně existují klávesnice s USB hubem a klávesnice podsvícené. Já bych ale potřeboval mít tyto dvě funkce v jediné klávesnici. Poradíte mi, kde ji najít?
Dále by mě zajímalo, jestli existuje USB klávesnice s vlastní zvukovkou a vestavěnými repráky, nebo alespoň klávesnice s vestavěnými repráky bez zvukovky (připojitelná ke zvukovce v PC).
V ideálním případě by se mi hodila klávesnice, která má všechny čtyři funkce (podsvícení, HUB, zvukovka, repráky).
Díky
Klávesnice s USB HUBem a podsvícením
- Lama99%
- Nováček

-
- kukinko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Klávesnice s USB HUBem a podsvícením
Repráky na klavesnici sem teda eště neviděl ale to ostatní by se dalo, je to teda trošku dražší, ale zato máš parádní klavesnici...Lama99% píše:Běžně existují klávesnice s USB hubem a klávesnice podsvícené. Já bych ale potřeboval mít tyto dvě funkce v jediné klávesnici. Poradíte mi, kde ji najít?
Dále by mě zajímalo, jestli existuje USB klávesnice s vlastní zvukovkou a vestavěnými repráky, nebo alespoň klávesnice s vestavěnými repráky bez zvukovky (připojitelná ke zvukovce v PC).
V ideálním případě by se mi hodila klávesnice, která má všechny čtyři funkce (podsvícení, HUB, zvukovka, repráky).
Díky
Logitech G15

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34251
, stojí přes 1800,- Je komplet podsvícena modře, má 18 programovatelných kláves, 2x USB a jako třešničku na dortu má LCD display nazvanej GamePanel...zatim moc věcí na nej nejde ale je tam
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz