To pozadí, bral jsem ho jako nápad. Řekli jste, že ho mám udělat jako čtverec, kterej se bude opakovat. To není možné.Nidzo píše:No to je dobrýGorr GrimWolf píše:edit - Dostal jsem nápad, který jde hodně špatně zrealizovat...Povídej jakej, třeba pomůžeme
Mám ho nesouměrné. Podívej na rohy. Jsou udělané, jako staré a nejsou tedy souměrné. jedné co mě napadlo je udělat 500px dlouhý pruh a 200px vysoký, který by se opakoval. To udělat lze. Je to všechno smichané dohromady, ta hrana nepůjde vidět.
Horší je, že to bude vypadat špatně. Jenom dlouhý pruh bez ničeho. Tak udělat ještě dva divy. Nastavit pevné umístění. K hornímu a dolnímu okraji v levo. V pravo mít starý styl nemusím.
Pozadí se jim nastaví poloprůhledný PNG obrázek. Tím pádem budu mít krasné rohy, a všechno se to dokonale smíchá... Jenže to nebude fungovat v IE6 a nižžších...
Nebo udělat ten horní prh jak jsem říkal. Dát to napozadí a pak tam ve Photoshopu dodělat ten design starých rohů. Ten dát do toho divu, ale JPG je neprůhlední. To by navazovalo přesně a lišta pod tím by krásně navazovala...
Budu muset jít. Mám trénink, napíšu večer