"Neznámé zařízení"

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

"Neznámé zařízení"

Příspěvek od F1l1p »

Mám takovýto problém. Přeinstaluju jednomu známemu notebook -> všechno jsem už nainstaloval apod, ale pořád se mi při najetí do windowsu chce nainstalovat "neznámé zařízení". Nepomůže ani připojit se na internet a nechat vyhledat ty ovladače Windowsem (ne, že by mi to někdy pomohlo).
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: "Neznámé zařízení"

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

F1l1p píše:Mám takovýto problém. Přeinstaluju jednomu známemu notebook -> všechno jsem už nainstaloval apod, ale pořád se mi při najetí do windowsu chce nainstalovat "neznámé zařízení". Nepomůže ani připojit se na internet a nechat vyhledat ty ovladače Windowsem (ne, že by mi to někdy pomohlo).
Doufám, že k tomu máš instalční CD, někdy prostě Windows nemají ovladače třeba síťovky atd. mě například Windows nenajde integrovanou síťovku na desce.

Zkus tám dát to instalční CD a nechat vyhledat i na něm.
?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Ne, nic takového nemám - všechno jsem stahoval ze stránky výrobce toho NB. Stáhnul jsem všechno, co tam šlo.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

co to je za notas?
....ze by to byl MELOUN
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Určitě jsi nestahl vše co šlo, něco ti tam musí chybět. Např. notebooky Fujitsu vyžadují ovladač "device driver", který se tam ukazuje také stále jako neznámé zařízení, dokud není příslušný 10kB ovladač nainstalován.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Je to Packard Bell. Ty ovladače jsem stáhl všechny, co měli na stránce.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“