"Neznámé zařízení"
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- F1l1p
- Středně pokročilý

"Neznámé zařízení"
Mám takovýto problém. Přeinstaluju jednomu známemu notebook -> všechno jsem už nainstaloval apod, ale pořád se mi při najetí do windowsu chce nainstalovat "neznámé zařízení". Nepomůže ani připojit se na internet a nechat vyhledat ty ovladače Windowsem (ne, že by mi to někdy pomohlo).
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: "Neznámé zařízení"
Doufám, že k tomu máš instalční CD, někdy prostě Windows nemají ovladače třeba síťovky atd. mě například Windows nenajde integrovanou síťovku na desce.F1l1p píše:Mám takovýto problém. Přeinstaluju jednomu známemu notebook -> všechno jsem už nainstaloval apod, ale pořád se mi při najetí do windowsu chce nainstalovat "neznámé zařízení". Nepomůže ani připojit se na internet a nechat vyhledat ty ovladače Windowsem (ne, že by mi to někdy pomohlo).
Zkus tám dát to instalční CD a nechat vyhledat i na něm.
?
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Určitě jsi nestahl vše co šlo, něco ti tam musí chybět. Např. notebooky Fujitsu vyžadují ovladač "device driver", který se tam ukazuje také stále jako neznámé zařízení, dokud není příslušný 10kB ovladač nainstalován.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit