najviac 60Hz

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

najviac 60Hz

Příspěvek od martin850 »

ahoj, catalyst mi ponuka najviac 60Hz na ktorych ide aj monitor a viac mi nejde. co urobim? napadlo ma preinstalovat catalysty, ale nepomohlo. windows ponuka vsetky frekvencie a stale ide na 60, nech dam akukolvek.

EDIT: nepomohlo ani preinstalovat win
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Musíš nastavit maximální možnou obnovovací frekvenci monitoru, protože jestli si Catalysty myslí, že tvůj monitor nezvládne víc jak 60Hz, tak víc ani nenastaví i kdyby ses rozkrájel.

V Control Center otevři Monitor Properties>Attributes>Monitor Attributes a zruš "fajfku" u Use Extended... a nastav maximální rozlišení a maximální refresh rate.

Potom Display manager a změň refresh rate na požadovanou hodnotu
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

a nebo si taky stahni ATI Tray tools a muzes refresh nastavit v nem :wink:
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Mr.Nigga píše:Musíš nastavit maximální možnou obnovovací frekvenci monitoru, protože jestli si Catalysty myslí, že tvůj monitor nezvládne víc jak 60Hz, tak víc ani nenastaví i kdyby ses rozkrájel.

V Control Center otevři Monitor Properties>Attributes>Monitor Attributes a zruš "fajfku" u Use Extended... a nastav maximální rozlišení a maximální refresh rate.

Potom Display manager a změň refresh rate na požadovanou hodnotu
uf, pomohol si mi. no nemusel som mozno ani win preinstalovavat, ale to mi nevadi, lebo aj tak som uz chcel, aspon to mam za sebou, som ti velmi vdacny.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Není zač, sám jsem se s tím svýho času natrápil :)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“