ahoj, catalyst mi ponuka najviac 60Hz na ktorych ide aj monitor a viac mi nejde. co urobim? napadlo ma preinstalovat catalysty, ale nepomohlo. windows ponuka vsetky frekvencie a stale ide na 60, nech dam akukolvek.
EDIT: nepomohlo ani preinstalovat win
najviac 60Hz
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
najviac 60Hz
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Musíš nastavit maximální možnou obnovovací frekvenci monitoru, protože jestli si Catalysty myslí, že tvůj monitor nezvládne víc jak 60Hz, tak víc ani nenastaví i kdyby ses rozkrájel.
V Control Center otevři Monitor Properties>Attributes>Monitor Attributes a zruš "fajfku" u Use Extended... a nastav maximální rozlišení a maximální refresh rate.
Potom Display manager a změň refresh rate na požadovanou hodnotu
V Control Center otevři Monitor Properties>Attributes>Monitor Attributes a zruš "fajfku" u Use Extended... a nastav maximální rozlišení a maximální refresh rate.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a nebo si taky stahni ATI Tray tools a muzes refresh nastavit v nem 
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
uf, pomohol si mi. no nemusel som mozno ani win preinstalovavat, ale to mi nevadi, lebo aj tak som uz chcel, aspon to mam za sebou, som ti velmi vdacny.Mr.Nigga píše:Musíš nastavit maximální možnou obnovovací frekvenci monitoru, protože jestli si Catalysty myslí, že tvůj monitor nezvládne víc jak 60Hz, tak víc ani nenastaví i kdyby ses rozkrájel.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy