Složka Dokumenty v "Tento Počítač"

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
TTK
Začátečník
Začátečník

Složka Dokumenty v "Tento Počítač"

Příspěvek od TTK »

Prosím o radu. Proč mám v "Tento počítač" složky Sdílené Dokumenty které jsou v pořádku a Dokumenty s odkazem:
C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty - která nevede k mým skutečným dokumentům. Dá se nělak změnit ? Nejde nikde změnit cíl k skutečné složce. Dík za rady.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Tak zruš zdielanie zdielaných dokumentov. A potom ich znovu nazdielaj.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ve vlastnostech slozky dokumenty na plose si to muzes zmenit
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Josko píše:Tak zruš zdielanie zdielaných dokumentov. A potom ich znovu nazdielaj.
Nepomáhá.... Prostě chci mít vedle "Sdílené dokumenty" složku s dokumenty která vede k C:\Documents and Settings\jmenoprofilu\Dokumenty - a ne k C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty.
Prostě tam je ten LocalService místo mého umístění složky Dokumenty. A nejde to změnit ?
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Dony píše:ve vlastnostech slozky dokumenty na plose si to muzes zmenit
Ano tam jo. Ale v "Tento počítač" je stejně C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty. S tím prostě nejde hnout.
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Prostě když otevřeš "TENTO POČÍTAČ" je tam "SOUBORY ULOŽENÉ V TOMTO POČÍTAČÍ" a Sdílené dokumenty a Moje dokumenty. A ty Moje dokumenty vedou k C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty - kde nejsou. A nejde mi změnit cestu tam kde jsou :-(
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Čo máš za systém 2000 alebo XP ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Josko píše:Čo máš za systém 2000 alebo XP ?
XP SP2 - čerstvě nainstalován. prostě jsem kliknul na své dokumenty v "tento počítač" a nic. Složk vede jinam ?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

TTK píše:Prostě když otevřeš "TENTO POČÍTAČ" je tam "SOUBORY ULOŽENÉ V TOMTO POČÍTAČÍ" a Sdílené dokumenty a Moje dokumenty. A ty Moje dokumenty vedou k C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty - kde nejsou. A nejde mi změnit cestu tam kde jsou :-(
Jak nejde? Nějaká hláška?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Vše funguje. Jen cíl té složky nevede k mým dokumentům a nejde to změnit.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

me to tedy jde zmenit jak na plose, tak v "my computer", muzes sem hodit screenshot toho co tam vlastne mas? Me pripada, ze se bavime kazdej uplne o necem jinem
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Dony píše:me to tedy jde zmenit jak na plose, tak v "my computer", muzes sem hodit screenshot toho co tam vlastne mas? Me pripada, ze se bavime kazdej uplne o necem jinem
Hore písal že na ploche sa mu to síce zmení ale v My Computer mu otane zlý odkaz.
Obrázek
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Josko píše:
Dony píše:me to tedy jde zmenit jak na plose, tak v "my computer", muzes sem hodit screenshot toho co tam vlastne mas? Me pripada, ze se bavime kazdej uplne o necem jinem
Hore písal že na ploche sa mu to síce zmení ale v My Computer mu otane zlý odkaz.
Přesně tak. Na ploše je cesta na dokumenty dobrá a po kliknutí jsem normálně v nich. V "My Computer" je cíl zástupce jiný a nejde změnit.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co znamená "nejde změnit"? Neni tam ta volba, nebo je to zakázaný, nebo jak? Mělo by se to měnit v obou najednou automaticky.
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Dony píše:co znamená "nejde změnit"? Neni tam ta volba, nebo je to zakázaný, nebo jak? Mělo by se to měnit v obou najednou automaticky.
Bohužel, změní se to jen na polše. Je to detail ale se..e mě to.
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Tak vyřešeno. Dokumenty na ploše jsem přesunul a pak nazpět. A ono se to srovnalo.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“