Složka Dokumenty v "Tento Počítač"
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- TTK
- Začátečník

-
Složka Dokumenty v "Tento Počítač"
Prosím o radu. Proč mám v "Tento počítač" složky Sdílené Dokumenty které jsou v pořádku a Dokumenty s odkazem:
C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty - která nevede k mým skutečným dokumentům. Dá se nělak změnit ? Nejde nikde změnit cíl k skutečné složce. Dík za rady.
C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty - která nevede k mým skutečným dokumentům. Dá se nělak změnit ? Nejde nikde změnit cíl k skutečné složce. Dík za rady.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak zruš zdielanie zdielaných dokumentov. A potom ich znovu nazdielaj.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Dony
- Středně pokročilý

- TTK
- Začátečník

-
Nepomáhá.... Prostě chci mít vedle "Sdílené dokumenty" složku s dokumenty která vede k C:\Documents and Settings\jmenoprofilu\Dokumenty - a ne k C:\Documents and Settings\LocalService\Dokumenty.Josko píše:Tak zruš zdielanie zdielaných dokumentov. A potom ich znovu nazdielaj.
Prostě tam je ten LocalService místo mého umístění složky Dokumenty. A nejde to změnit ?
- TTK
- Začátečník

-
- TTK
- Začátečník

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Čo máš za systém 2000 alebo XP ?

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- TTK
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- TTK
- Začátečník

-
- Dony
- Středně pokročilý

- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hore písal že na ploche sa mu to síce zmení ale v My Computer mu otane zlý odkaz.Dony píše:me to tedy jde zmenit jak na plose, tak v "my computer", muzes sem hodit screenshot toho co tam vlastne mas? Me pripada, ze se bavime kazdej uplne o necem jinem

- TTK
- Začátečník

-
Přesně tak. Na ploše je cesta na dokumenty dobrá a po kliknutí jsem normálně v nich. V "My Computer" je cíl zástupce jiný a nejde změnit.Josko píše:Hore písal že na ploche sa mu to síce zmení ale v My Computer mu otane zlý odkaz.Dony píše:me to tedy jde zmenit jak na plose, tak v "my computer", muzes sem hodit screenshot toho co tam vlastne mas? Me pripada, ze se bavime kazdej uplne o necem jinem
- Dony
- Středně pokročilý

- TTK
- Začátečník

-