log deleterem se mazou logyKickMan píše:Zdarec lidi, jak se pouziva pls ten log-deleter?kde ho mam na co pouzit, a rekne te mi kolik ma plna verza Mb. dikes
plna ma cca 40MB
Moderátor: Baneshee

Uložíš to tlačítkem Commit (vlevo nad Done) a mailem pošleš jenom normální potvrzení o dokončení (tzn. Reply -> Send)KickMan píše:nevite jakej mam mit soft kdyz mam v ukolu mise tohle:This person requires a first class degree
Target:Richard Thomas
je to international academic databse
Musim tam prepsat jeho hodnoceni ale pak nevim jak to ulozit a poslat emailem

Připojíš se na int. academic database. Dáš search, napíšeš méno toho kterýmu to máš změnit (v mailu to je napsaný), až ti ho najde, tak mu do první(ta největší) kolonky napíšeš ARTIFICIAL INTELIGENCE 1, dáš commit a hotovoKickMan píše:Tak to sem udelal, ale zas si nevim rady, bez cestiny nedam nic, mam udelat tohle: PROVIDE THIS PERSON WITH THE FOLLOWING UNIVERSITY DEGREE: UNIVERSITY DEGREE:SUBJECT:ARTIFICIAL INTELIGENCE 1.
JE TO INTERNATIONAL ACADEMIC DATABASE. a tady nevim vubec nic

preinstaluj ovldace k MB a chipsetu, ke grafice dej aktualni, ke zvukovce ... neni mozne, aby se ti to seklalo, i kdyz mas durona 700, ale stejne ... tohle je hra pro P2, nemel by byt problemkenas píše:texty se me taky sekaj, jak prochazi email tak se to taky ten pohyb ikonky kouse. Ale demo jelo plny plynule, tak to nechapu

heh, proc bych mel ovladace pro tvoji desku hledat ?kenas píše:jestli najdes nekde novy ovladace k me MB tak me dej odkaz, nikde je nemuzu najit. Myslim ze kdybych dal novy ovladace na grafiku tak to akorat zhorsim. Dal jsem starsi 46.xx a poznal jsem narust vykonu. Zvukovka ma novy ovladace. Jo daval jsem i format disku a to taky nepomohlo. Zkousel jsem i vic verzi.

projdi si tenhle thread. resilo se to tu uz opakovane. preci jen, opakovat to kazdymu zvlast je ponekud neefektivniphlanx píše:Hoj vsem.
jsem velky zacatecnik v teto hre a laka me poznavat dalsi a dalsi principy ve hre.
Jsem na zacatku v prvni pro me tezsi misi, kdy mam vystopovat prevod zustatku v bance.
Nevim ale ceho se chytit.
muzete mi prosim nastinit postup ?
dekuji moc

Tak převod, nebo zůstatek?phlanx píše:Hoj vsem.
jsem velky zacatecnik v teto hre a laka me poznavat dalsi a dalsi principy ve hre.
Jsem na zacatku v prvni pro me tezsi misi, kdy mam vystopovat prevod zustatku v bance.
Nevim ale ceho se chytit.
muzete mi prosim nastinit postup ?
dekuji moc