Ahoj, uvazuju ze si tento nb koupim, ale rad bych znal nazory lidi co uz ho maji doma

Hlavne me zajima:
1) tady na foru slysim porad neco o nekompatibilite RAMek a HDD jinych nez original od HP.Skousel nekdo tento NB rozsirit o jeste jeden 512MB modul?Jelikoz casem bych urcite investoval do dalsich 512MB a nechci za to dat moc penez.
2) dale me zajima displey, vypada to ze je hodne kvalitni, ale rad bych slysel nazory jak je to s nim? mensi pozorovaci uhel mi ani tak moc nevadi, spise mi jde o dobre podani barev, rychlou odezvu (hlavne u her), a celkove hodnoceni displeye.
3) moc se mi libi ze klavesnice obsahuje i numerickou cast, nedokazu si predstavit ze bych psal cisla jinak nez pomoci numericke klavesnice

ale napadlo me jestli to neni na ukor kvality ostatnich klaves (prece jenom ta numericka cast zabere nejake to misto) tak by me zajimalo jak je to s klavesama, jestli nejsou moc male, blbe rozmistene, a popripade jak se na nich pise.
To jsou hlavni veci co me zajima, a jeste bych poprosil nekoho kdo tento NB vlastni, jestli by pro me neudelal laskavost, a nevyfotil displey (vypnuty i zapnuty-napr se spustenym filmem) a taky bych byl rad za fotku klavesnice, poradne zblizka at vim jak to vypada, precejenom kdyz clovek pise vsema deseti tak by nebylo prijemne kdyby byly ty klavesy nejak moc male.