1. FCBchacharuv casemod :D

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

good plexi sem kupil v tom obi :lol: docela mazec plexi tam na desti jen tak v takovem kosi nahazene :lol: 50x50x2 za 119 kč pohoda ale nesehnal sem placatou buzirku na lemovku tak nevim kde sehnat lemovku :( , oboustrana lepici paska je good napad snad najdu doma nakou :) dik za radu
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

placatou buzirku? tak to se priznam ze jsem placatou jeste nevidel a to jsem videl dost dratu... jo jednou jsem placatou videl, ale to byla po protahnuti mezi dvema valci ;) nemels nahodou na mysli lemovku na plechy? Placata buzirka by musela byt na placatym drat ne? :?
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nj sak lemovku chcu ale tu neivm kde sehnat a tata mi tvrdil ze existuje placata buzirka :lol: ja nevim treba 10 kulatych dratu vedle sebe misto aby to bylo kulatte nebo ja nevim safrys :( kde byste tu lemovku shaneli krome casemodingu a obchodu s helmama na motorku?
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

maji je v Guemxu, objednaval odtamtud myslim Stoobi :) , ale musel ybs jim napsat mejla jak to je s cenou...
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nj ale ja to potrebuju z kameneho obchodu nebudu platit 100 kč za postovne kvuli 2 metram lemovky :)
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

Fatal1ty píše:OBI havířov(teda teď se tam něco opravovalo ale před tydnem to tam bylo)sekce zahradnictví hned jak jdeš kolem pily kde řežou dřevo,rovně do dveří co vedou ven do zahrad.sekce tak nalevo jsou tabule plexiskel + box s plexi ruzných praktických rozměrů!!
super! diky :thumbsup:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“