//hm, zmazat cfg subory zo zlozky savegame pomohlo

Moderátor: Baneshee
Heh, dobrej catchSlezman píše:stala se mi mírná veselá příhoda, černý kolega si chtěl pokecat, tak se se mnou kousek svezl:
12,5 MB video kdo má zájem:
http://data1.edisk.cz/stahni/89431/FO2_ ... .47MB.html
No me to nejdriv jelo uplne bezchybne a tak pred 2-3 dnama to zacalo delat... snad vyjde nejakej patch. Oproti jednicce je ten online mod zlatej.Lamac píše:me se to stava taky akorat ze me se ozve ten zvuk a musim tvrde restartovat pc.... Ale zas tak uzesna ta online hra neni takze... To bude chyba ve hre. Hodne lidi s tim ma problemy
flatout2 je krapet jinej žánr ne? osobně si nedovedu dost dobře představit naroubování možností z flatout na nfsmw.Digitaldoom píše:už jsem to dohrál ... je to naprostej mazec ... EA a NFS se musí hooodně učt ... teda už umí alespoň jak vyhodit prachy za totálně blbou hru a jak neudělat rozbíjení aut.
Flatout je hezčí, levnější, chytlavější a je tam všechnodoufám že se EA poučí
NestrašDr.Evil píše:No me to nejdriv jelo uplne bezchybne a tak pred 2-3 dnama to zacalo delat... snad vyjde nejakej patch. Oproti jednicce je ten online mod zlatej.Lamac píše:me se to stava taky akorat ze me se ozve ten zvuk a musim tvrde restartovat pc.... Ale zas tak uzesna ta online hra neni takze... To bude chyba ve hre. Hodne lidi s tim ma problemy
EA se pouci tak, ze Bugbear koupi a udelaj NFS: Flatout, kterej bude uplne ...
Nooo water canal 1 je moje nejSpeedy FX píše:Bugbear to udělal chytře. Parádní hru, za gut cenu. To se EA má ještě hodně co učit
. By mě zajimalo jakou má FO2 prodejnost.
Když už sme u těch tratí. Mě se dost líbí City Central 2 (projíždí se staveništěm a na dalnici se skače přes skokanek do cile) a pak Water Canal 1 - to je prostě nářez. Nemluvě o arenach, třeba před supermarketem
Přesně takhypnotic666 píše:Nooo water canal 1 je moje neja pak se mi ještě líbí Motor raceway 1 a hned ta první lesní trať
.. Prostě mám rád krátké tratě, kde se skáče a není moc možností ujet ostatním, takže se to tam pořád mlátí