R9600XT - spatne se zobrazuje grafika
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Ptakopysk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
R9600XT - spatne se zobrazuje grafika
Zdravicko,
muj 9600XT mi uz hodne dlouho blbne. Chyby to dela asi takovy, jako kdyz se prehriva. Skousel sem ho reklamovat, ale rekli ze nic nezjistili. Dela mi to ale naprosto nahodne a i v chladnejsich dnech, kdyz nic nedelam. Mislite ze by moh treba bejt spatnej vetracek ?? Pro jistotu pridavam obrazek, aby ste vedeli co myslim. Takhle mi to blblo kdyz sem si jenom psal po ICQ. Nekdy se to po case srovna a zbytek dne to chodi normalne. Nekdy to problikne na sekundu a dobry.
Kdyz se mi to rosype a restartuju kompa, tak je rosypanej i ten "DOS" (nevim jak se to menuje) pred nabehnuti XPcek. Nevite cim by se to dalo vyresit nebo s cim mam jit na reklamaci??
FastWrite off a AGP4x nepomaha
muj 9600XT mi uz hodne dlouho blbne. Chyby to dela asi takovy, jako kdyz se prehriva. Skousel sem ho reklamovat, ale rekli ze nic nezjistili. Dela mi to ale naprosto nahodne a i v chladnejsich dnech, kdyz nic nedelam. Mislite ze by moh treba bejt spatnej vetracek ?? Pro jistotu pridavam obrazek, aby ste vedeli co myslim. Takhle mi to blblo kdyz sem si jenom psal po ICQ. Nekdy se to po case srovna a zbytek dne to chodi normalne. Nekdy to problikne na sekundu a dobry.
Kdyz se mi to rosype a restartuju kompa, tak je rosypanej i ten "DOS" (nevim jak se to menuje) pred nabehnuti XPcek. Nevite cim by se to dalo vyresit nebo s cim mam jit na reklamaci??
FastWrite off a AGP4x nepomaha
- ghosthunter
- Začátečník

Neco podobneho se me uz stalo, chyba byla v ovladacich. Doporucuji preinstalovat windows a zkusit jine ovladace...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
- no-X
- Středně pokročilý

- Danc3k
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Danc3k
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ptakopysk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ptakopysk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- bezmozek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle samý se mi dělo a to tak že úplně nahodile jak kdy se chtělo.
Nakonec to bylo monitorem, musel jsem ubrat na 800x600 a OK.
Zkus buď jinej monitor, nebo jiný rozlišení, třeba to klapne.
Nakonec to bylo monitorem, musel jsem ubrat na 800x600 a OK.
Zkus buď jinej monitor, nebo jiný rozlišení, třeba to klapne.
CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
- Ptakopysk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ceece tim monitorem se mi to nezda ... protoze kdyz se to zblazni a pak to zase chodi normalne .. tak treba plocha zustane zdeformovana. Kdyz prez ni hodim okno ... to okno uz je vpohode ale kdyz ho zavru tak plocha je porad tak zdeformovana jak byla ... to podle me znamena ze ta plocha uz je spatne ulozena v pameti jeste nez de do monitoru. Nebo ve hrach mi zustavaj zniceny textury ktery se neprekreslujou ... napr povrch zeme ve strategiich a po ni chodej panacci ktery sou OK!
Navic mam tucha, ze to delalo i se starim monitorem. Ale to uz si moc nepamatuju.
Navic mam tucha, ze to delalo i se starim monitorem. Ale to uz si moc nepamatuju.