R9600XT - spatne se zobrazuje grafika

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Ptakopysk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

R9600XT - spatne se zobrazuje grafika

Příspěvek od Ptakopysk »

Zdravicko,
muj 9600XT mi uz hodne dlouho blbne. Chyby to dela asi takovy, jako kdyz se prehriva. Skousel sem ho reklamovat, ale rekli ze nic nezjistili. Dela mi to ale naprosto nahodne a i v chladnejsich dnech, kdyz nic nedelam. Mislite ze by moh treba bejt spatnej vetracek ?? Pro jistotu pridavam obrazek, aby ste vedeli co myslim. Takhle mi to blblo kdyz sem si jenom psal po ICQ. Nekdy se to po case srovna a zbytek dne to chodi normalne. Nekdy to problikne na sekundu a dobry.
Kdyz se mi to rosype a restartuju kompa, tak je rosypanej i ten "DOS" (nevim jak se to menuje) pred nabehnuti XPcek. Nevite cim by se to dalo vyresit nebo s cim mam jit na reklamaci??

FastWrite off a AGP4x nepomaha
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghosthunter »

Neco podobneho se me uz stalo, chyba byla v ovladacich. Doporucuji preinstalovat windows a zkusit jine ovladace...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

ghosthunter: Když se mu to děje i když není ve Windowsech, tak to asi těžko bude ovladačem...

Typoval bych to na studeňák na kartě, takže reklamace. Ukázal bych jim i ten obrázek.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Danc3k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danc3k »

Zdarec to samý se mi stávalo taky na stejné kartě a v pohodě mi ji vyměnili za novou!!!Kde jsi ji kupoval? ja v TS Bohemii....... :-D
Danc3k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danc3k »

Zdarec to samý se mi stávalo taky na stejné kartě a v pohodě mi ji vyměnili za novou!!!Kde jsi ji kupoval? ja v TS Bohemii....... :-D
Ptakopysk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ptakopysk »

Ta karta to prave dela nahodne takze oni kdyz ji testovali tak asi nanic prijit nemuseli. Kupoval sem ji od jednoho chlapka, kterej prodava kompy. Uz sem u nej par veci reklamoval a vpohode. Dokonce mi i pucil nahradni kartu kdyz testoval tuhle. Skusim mu ukazat ten obrazek .. treba to pomuze.
Ptakopysk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ptakopysk »

Danc3k píše:mi ji vyměnili za novou!!!
A ta nova uz ti to nedela ???
bezmozek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bezmozek »

Tohle samý se mi dělo a to tak že úplně nahodile jak kdy se chtělo.
Nakonec to bylo monitorem, musel jsem ubrat na 800x600 a OK.
Zkus buď jinej monitor, nebo jiný rozlišení, třeba to klapne.

CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
Ptakopysk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ptakopysk »

Ceece tim monitorem se mi to nezda ... protoze kdyz se to zblazni a pak to zase chodi normalne .. tak treba plocha zustane zdeformovana. Kdyz prez ni hodim okno ... to okno uz je vpohode ale kdyz ho zavru tak plocha je porad tak zdeformovana jak byla ... to podle me znamena ze ta plocha uz je spatne ulozena v pameti jeste nez de do monitoru. Nebo ve hrach mi zustavaj zniceny textury ktery se neprekreslujou ... napr povrch zeme ve strategiich a po ni chodej panacci ktery sou OK!

Navic mam tucha, ze to delalo i se starim monitorem. Ale to uz si moc nepamatuju.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“