Project: Mini Container
Moderátor: L4mka
- CZEBLADE
- Začátečník
- expLorer
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak toto je totalna originalita
fakt som zvedavy ci ti tam pasuje komp.. vyzera to zvlastne.. a co vetranie ?
ale na fotkach mi to pripada prilis male a nedokazem si predstavit jej skutocne rozmery.. chcelo by ju k niecomu prirovnat a vyfotit potom
fakt som zvedavy ci ti tam pasuje komp.. vyzera to zvlastne.. a co vetranie ?
ale na fotkach mi to pripada prilis male a nedokazem si predstavit jej skutocne rozmery.. chcelo by ju k niecomu prirovnat a vyfotit potom
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
- misko
- Nováček
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se zase po nějaké době dostal k projektu, takže dnešní práce: přilepil jsem imitace prolisů a příruby na čelní strany kontejneru, dodělal díry pro PCI. Pak jsem se dostal k plechu pro držení základovky, takže ten byl ustřižen a poohýbány na krajích lemy přes které je to přišroubeno ke skříni. Pak jsem konečně dotmelil a dobrousil nožičky na kterých se otvírá horní víko (s těma bylo celkem hraní, protože jsou v reálu dost složité s prolisy, takže se nejdřív vybručovaly drážky do plexi, a pak dotmelovalo do požadovaných tvarů). No a na závěr jsem si to zkusil tedy osadit hardwarem který by tam mohl být. MB je tedy na plechu, zdroj přijde na stojato před CPU, protože u takového slabého s pasivem to stejně nevadí, disk přijde dolů dopředu, a mechanika by měla přijít na stojato buď tak jak je na fotkách, nebo směrem na přední stranu. Chtěl bych tam jen slot-in mechaniku aby tam mohla být jen malá spára, ale uvidím jestli se ji někde podaří sehnat.
- STANIK#007
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- m.Pták
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
moc,moc pekny neces z toho udelat rust mod,kdyz tam mas tak krasnou realistickou rez ?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- kukinko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- kukinko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Edems
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtel jsem se zeptat, jak budes mit resenej zdroj - privod stavy a "pruvan". To budes vyrezavat do toho plechu a plexi az nakonec, nebo pruvan nebude a privod stavy bude nekde jinde?
Intel Core i5-2500K@default, 2x4GB DDR3 Corsair Vengeance XMP 1866MHz, Sapphire AMD HD7970, Gigabyte Z68XP-UD4, CORSAIR Force 3 Series 120GB + 320GB a 250GB WD, CORSAIR AX850
AMD Opteron 144 1800@2500, 2x512 Corsair, HIS ATi X800 GTO, DFI LanParty UT nF4 Ultra - D, 250 GB Hitachi SATA2, Fortron 500W
AMD Opteron 144 1800@2500, 2x512 Corsair, HIS ATi X800 GTO, DFI LanParty UT nF4 Ultra - D, 250 GB Hitachi SATA2, Fortron 500W
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem vyřezal díry pro zdroj a zároveň i mřížku pro fan ze zdroje. Je to tedy mřížka na 80mm fan. Po včerejší diskusi se Stoobim jsem vybral jeden z "odpadních" motivů, tedy panáčka s košem. Takže aspoň mřížku jsem bliknul. Není ještě dobroušená, to dodělám až zítra za denního světla. Ve finále bude mít jinou barvu.
- Nitroxil
- Začátečník
je to parádní a ta mřížka mně dorazila je vidět že umíš!!!
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- patap
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- kucatuning
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi potřeboval bych poradit. Může vadit zdroji když ho dám na kant a bude mít větrák dole?
přemýšlím právě jestli to dokáže i tak odsát ohřátej vzduch, nebo se bude zdržovat v té horní části. Hodilo by se mi právě mít ten fan takhle dole, ale nevím co to bude dělat. Jinak zdroj je normální forton s jedním 80mm fanem vzadu a má jen tak sem tam někde ty spáry v plechu takže to dokáže trochu odebrat teplo z casu. Když by byl otočenej takhle dolů, mohl by potom přijít i 120mm fan na plochu která by byla natočená k CPU, takže by odebíral teplo z CPU a zároveň ofukoval dost vnitřek zdroje a 80.tka by to jen tahala ven
přemýšlím právě jestli to dokáže i tak odsát ohřátej vzduch, nebo se bude zdržovat v té horní části. Hodilo by se mi právě mít ten fan takhle dole, ale nevím co to bude dělat. Jinak zdroj je normální forton s jedním 80mm fanem vzadu a má jen tak sem tam někde ty spáry v plechu takže to dokáže trochu odebrat teplo z casu. Když by byl otočenej takhle dolů, mohl by potom přijít i 120mm fan na plochu která by byla natočená k CPU, takže by odebíral teplo z CPU a zároveň ofukoval dost vnitřek zdroje a 80.tka by to jen tahala ven