Project: Mini Container

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

tyy jo..to je mazec
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

tak toto je totalna originalita :lol:
fakt som zvedavy ci ti tam pasuje komp.. vyzera to zvlastne.. a co vetranie ?
ale na fotkach mi to pripada prilis male a nedokazem si predstavit jej skutocne rozmery.. chcelo by ju k niecomu prirovnat a vyfotit potom :-)
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
misko
Nováček
Nováček

Příspěvek od misko »

priznam sa ze mna by toto fakt nenapadlo, mna by asi napadlo iba hodit do konatajnure stary pokazeny komp :-D fakt cooooooooooooooooool 8)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tak jsem se zase po nějaké době dostal k projektu, takže dnešní práce: přilepil jsem imitace prolisů a příruby na čelní strany kontejneru, dodělal díry pro PCI. Pak jsem se dostal k plechu pro držení základovky, takže ten byl ustřižen a poohýbány na krajích lemy přes které je to přišroubeno ke skříni. Pak jsem konečně dotmelil a dobrousil nožičky na kterých se otvírá horní víko (s těma bylo celkem hraní, protože jsou v reálu dost složité s prolisy, takže se nejdřív vybručovaly drážky do plexi, a pak dotmelovalo do požadovaných tvarů). No a na závěr jsem si to zkusil tedy osadit hardwarem který by tam mohl být. MB je tedy na plechu, zdroj přijde na stojato před CPU, protože u takového slabého s pasivem to stejně nevadí, disk přijde dolů dopředu, a mechanika by měla přijít na stojato buď tak jak je na fotkách, nebo směrem na přední stranu. Chtěl bych tam jen slot-in mechaniku aby tam mohla být jen malá spára, ale uvidím jestli se ji někde podaří sehnat.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

j dobrý, dlouho sem čekal na new fotky

// máš to rezavý :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to pěkný, hlavně ty úchyty pro víko vypadají dost reálně...ale jak máš dělaný upevnění desky, resp. ten plech jde vyndat, nebo jak? Mluvím hlavně o pohodlné výměně komponent... :oops:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ano, ten plech pro MB je přišroubovaný na dvou šroubcích z každé strany, takže když se čroubky povolí, plech i s MB se vytáhne ven.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

moc,moc pekny :) neces z toho udelat rust mod,kdyz tam mas tak krasnou realistickou rez ? :-D
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

mas uz nieco vymyslene s otvaranim mechaniky + poklopu:?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

kukinko píše:mas uz nieco vymyslene s otvaranim mechaniky + poklopu:?
:stupid2:
ZdenekSveda píše:Chtěl bych tam jen slot-in mechaniku aby tam mohla být jen malá spára, ale uvidím jestli se ji někde podaří sehnat.
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

:stupid2:
ZdenekSveda píše:Chtěl bych ...... ....... jestli se ji někde podaří sehnat.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

kukinko píše::stupid2:
ZdenekSveda píše:Chtěl bych ...... ....... jestli se ji někde podaří sehnat.
[OT]to si delas pr*el ne?[/OT]
Edems
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edems »

Chtel jsem se zeptat, jak budes mit resenej zdroj - privod stavy a "pruvan". To budes vyrezavat do toho plechu a plexi az nakonec, nebo pruvan nebude a privod stavy bude nekde jinde?
Intel Core i5-2500K@default, 2x4GB DDR3 Corsair Vengeance XMP 1866MHz, Sapphire AMD HD7970, Gigabyte Z68XP-UD4, CORSAIR Force 3 Series 120GB + 320GB a 250GB WD, CORSAIR AX850

AMD Opteron 144 1800@2500, 2x512 Corsair, HIS ATi X800 GTO, DFI LanParty UT nF4 Ultra - D, 250 GB Hitachi SATA2, Fortron 500W
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dneska jsem vyřezal díry pro zdroj a zároveň i mřížku pro fan ze zdroje. Je to tedy mřížka na 80mm fan. Po včerejší diskusi se Stoobim jsem vybral jeden z "odpadních" motivů, tedy panáčka s košem. Takže aspoň mřížku jsem bliknul. Není ještě dobroušená, to dodělám až zítra za denního světla. Ve finále bude mít jinou barvu.
ObrázekObrázek
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

je to parádní a ta mřížka mně dorazila je vidět že umíš!!! :up:
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

joj,tak ta mrizka je suprove udelana,ostatne jako celej case,teda kontejner :)
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Fakt pěkná práce!!!! 8)
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucatuning »

Hustýýýý mřížky jako super :up:
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Musim se přidat, cely casemod vypada fakt hustě a ty mřižky...hezký :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Chlapi potřeboval bych poradit. Může vadit zdroji když ho dám na kant a bude mít větrák dole? Obrázek
přemýšlím právě jestli to dokáže i tak odsát ohřátej vzduch, nebo se bude zdržovat v té horní části. Hodilo by se mi právě mít ten fan takhle dole, ale nevím co to bude dělat. Jinak zdroj je normální forton s jedním 80mm fanem vzadu a má jen tak sem tam někde ty spáry v plechu takže to dokáže trochu odebrat teplo z casu. Když by byl otočenej takhle dolů, mohl by potom přijít i 120mm fan na plochu která by byla natočená k CPU, takže by odebíral teplo z CPU a zároveň ofukoval dost vnitřek zdroje a 80.tka by to jen tahala ven
Odpovědět

Zpět na „Projekty“